keskiviikko 30. joulukuuta 2009

Kynsien lakkailua <3

Nyt päästiin asiaan, eli kynsiin. Kynsien lakkaus ja koristelu on mulle todella tärkeää ja mielenkiintoista ajanvietettä. Ostin tässä pari päivää sitten ihanan pinkin Wild and Crazy kynsilakan sävyssä 159 Carissa. Tuo lakka oli vain PAKKO saada, sen verran herkullisen väriseltä se näytti. :P Kynsissäkin se on aivan ihana, oli suorastaan inhottavaa, etten päässyt heti testaamaan sitä kynsiin, kun olin ostanut sen. Ja syy oli kyllä yksinkertainen, minulla oli vielä joulun jäljiltä punaiset joulukynnet. Onneksi varpaankynsissä ei ollut mitään lakkaa, joten testasin sitä heti sitten varpaankynsiin. :D Joulukynsistä minulla ei tietenkään ole kuvaa, harmi sinänsä, koska ne oli mielestäni oikein onnistuneet ja kauniit. uuden vuoden lupauksen voisin tehdä, eli pyrkiä ottamaan aina kynsistä kuvan, kun niihin jotain uutta tai "uutta" teen.






Harmittaa kyllä, koska tuo kynsien ihana väri ei näytä kuvissa siltä, miltä se luonnossa näyttää. :/ Pakko vielä sanoa, että nämä ovat sitten uuden vuoden kynnet, eivätkä ne ole vielä valmiit! Koristeet vieä puuttuu, niitä lisäilen kynsiin vielä tänäiltana tai huomisen aikana.

Ja toiseksi, nuo ovat ihan omat kynteni, suurella vaivalla ja rakkaudella kasvatetut. Välillä (lue: aika usein) monet kysyvät että onko nuo omat kynnet vai tekokynnet... Tuo 'tekokynnet' sana tuo lähinnä mieleen sellaiset muoviset liimattavat läpyskät, joita saa ostaa parilla eurolla melkein mistä vaan.. Näyttääkö mun kynnet tosiaan tekokynsiltä?! Kysykää mieluummin vaikka, että ovatko nuo geeli/akryylikynnet, mutta ei herranjestas tekonynnet... ;D

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Niiiin monille ihmisille rakennekynnet ja tekokynnet on sama asia, vaikka jo nimestä pitäis päätellä, että rakennekynnet rakennetaan..