sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Lily Loloa part 2

No nyt on reilut pari viikkoa käytelty päivittäin mineraalimeikkopohjaa, ja tykkään! Välillä huomaan laittavani tuota pohjaa innostuksissani liikaa, mutta muuten olen todella tyytyväinen pohjiin. Ja eihän noita meikkejä voi syyttää, jos se käyttäjä sattuu olemaan tumpelo. ;)



Tässä kaikki samplet, osaa käytetty enemmän ja osaa vähän vähemmän. Kuvat otettu pihalla auringonvalossa. Jotenkin värit näyttävät tummemilta, mitä ne oikeasti ovat. Et suosittelen katsomaan Lily Lolon sivuilta kuvat sävyistä, siellä ne ovat huomattavasti todenmukaisemmat kun omissa kökkökuvissani.


Porcelain / Blondie / Warm Peach / Candy Cane / Popcorn / In the Buff

Esimerkiksi tuo Porcelain näyttää tällä hetkellä hieman väriä saaneelle iholleni siltä, kuin vetelisi kasvoihin perunajauhoa. :D Se on oikeasti todella, todella vaalea sävy, ja täytyykin tunnustaa että epäilen sen tai Blondien olevan mulle sopiva sävy juuri talveksi. Blondie tosin saattaa talvella olla hieman liian tummaa..

Yllättävää kyllä, mineraaleista kasvoilleni sopivat kesällä lähes yhtä hyvin sävyt, Warm Peach, Candy Cane kuin myös Blondie. Parhaiten sopii kuitenkin Warm Peach, kuten kuvista saattaa huomata, sitä olen myös eniten käyttänyt.  Seuraavaksi pitäisikin tilata täysikoinen mineraalipohja, koska nuo sopivan väriset samplet alkavat pikkuhiljaa käydä vähiin.

Harmi vain, että Lily Lolon sivuilla on myös aivan herkullisen värisiäluomivärejä ja poskipunia. Ja mähän en normaalisti pahemmin poskipunaa käytä, mutta sivuja katsellessa tuli sellainen pienen pieni tarve, että täytyy varmaan samplet laittaa ostoskoriin. I <3 nettishoppailu.

Onko kellään muuten kokemusta Lily Lolon poskipunista ja luomiväreistä (ja miksei myös muistakin tuotteista)? Kannattaako hankkia vaiko ei?

Ei kommentteja: