perjantai 16. heinäkuuta 2010

Lily Loloa

On jäänyt blogin kirjoittelu parin viimeisen viikon aikana vähän vähemmälle, mutta nyt koitan taas ryhdistäytyä! :)

Oon jo pitkän aikaa pohtinut että tilaisin mineraalimeikkejä. Vihdoin sain itseäni niskasta kiinni, ja tilasin Lily Lolon mineraalimeikeistä näytekokoja. Lily Loloon päädyin ensinnäkin sen takia, että toista vaihtoehtoa bare Mineralsia pääsin tutkailemaan Kicksissä testereistä, ja bM meikit näyttivät liian hileisiltä. Oikeastaan Lily Lolon meikit olivat myös aika hakuammuntaa, mutta täytyy sana etten ainakaan vielä ole katunut.

Samaan tilaukseen päätin myös ottaa vielä Lily Lolon kabukin. Samplet vasemmalta ja ylhäältä alas; Blondie, In The Buff, Warm Peach ja oikea reuna ylhäältä alas; Popcorn, Candy Cane & Porcelain.

Tähän mennessä olen testannut sävyjä Blondie, Warm Peach ja Candy Cane. Vaikka sävyt ovatkin yllättävän eri sävyisiä, niin silti kaikki näyttävät iholla ihan hyviltä. Erityisesti Blondie ja Candy Cane ovat tällä hetkellä suosikkejani. Voisin kuvitella että Blondie sopii paremmin iholleni syksymmällä, kun tämä vähäinen päivetys alkaa kadota. Porcelain taas vaikuttaisi talvi-iholle sopivalta sävyltä. Ainut mitä tuskin tulen käyttämään on Popcorn, joka on aivan liian tummaa.

Vaikka nuo samplet eivät ole kovin isoja, niin hyvin yhdellä samplella saa n. viikon verran kokeiltua yhtä meikkipohjaa. Alan olla aika varma, että ostan Lily Loloa tulevaisuudessa isommassa koossa. Ja paluuta tuskin tulee tavallisiin meikkivoiteisiin ja puutereihin. ;) Mutta toistaiseksi Lily Lolon testailut jatkuvat näillä sampleilla.

Kannattaa muuten klikkailla kuvat isommiksi, jotenkin laatu on vähän kökkö noissa pienissä. (tosin on se niissä isommissakin..)

Ei kommentteja: