perjantai 4. maaliskuuta 2011

Hei hei mitä kuuluu

Oon taas vaihteeks kiinnostunut enemmän hiustenhoidosta. Siksipä tänään varmaan lähtee pieni tilaus, jotta voin kokeilla eri sekoituksia sitten jatkossa. :D Mitään hoitiksia ym. en tällä kertaa tilaa, vaan aineksia joita voin sekoitella nykyisiin shampoisiin ja hoitiksiin. (ps. hiustuotelista ei tällä hetkellä todellakaan ole ajantasalla.. pyrin päivittämään sen uuteen uskoon tässä jossain vaiheessa.)

Koska mulla on ikuinen kriisi meneillään näiden hiusten kanssa, niin toivon todella että tilaamani tuotteet auttaisivat edes vähän. Tällä hetkellä tää reuhka on älyttömän kuivaa hamppua (milloin se ei olisi ollut?) ja värikin on aivan kamala. kadun syvästi sitä, että halusin värjätä syksyllä tukkani tummemmaksi, koska sen jälkeiset vaalennutyritykset ei todellakaan menneet nappiin. Tosiaan kyllähän mä kerran kampaajalla vaalensin raidoittamalla ja loput sitten kotona itse sähläämällä. Lopputuloksena tukka, jossa kampaajan laittamat raidat on puhkivaalennettua ja alimmat hiukset taas tuollaista lämmintä kinuskinväristä tukkaa. Siihen kun vielä yhdistetään lievähkö kellertävyys, niin voi luoja..

Mä tosiaan ennen joulua tein tähän värinpoiston, joka veti pään tipunkeltaseks. Luojan kiitos Joicon hopeashampoo taittoi puolen tunnin vaikutusajalla tuota keltaisuutta pois, niin pää ei ollut ihan niin järkky kuin aluksi. Harmi ettei tuosta tipunväristä ole kuvamateriaalia. :D

No mutta tietenkin tää keltaisuus kiusaa edelleen, ja varsinkin se, että nuo kärsineimmät (eli raidoitetut) osat imevät kaiken hopeashampoon itseensä.. Tuloksena siis se, että mulla on päässä myös lievästi liloja raitoja siellä kellertävän seassa.

Joskus kyllä tykkään jopa tästä väristä, mutta oishan se kiva et tykkäis hiuksistaan vaikka joka päivä. Hiukset kuitenkin on uusiutuva luonnonvara, joten miksi kärsin ja valitan. Voisin ihan hyvin mennä kampaajalle, ja sanoa että haluan tällaiset ja tällaiset hiukset ja olla sitten taas hetken onnellinen. :D

Pahoittelen tätä sekavaa ajatusten virtaa, mutta ainakin tuli kirjoitettua pitkästä aikaa!

Seuraavaks yritän postata mm. seuraavista aiheista:
Hiukset nyt
Unelmahiukset
Meikkisiveltimeni

Ei kommentteja: