tiistai 8. maaliskuuta 2011

Siveltimeni

VIHDOINKIN tämä lupaamani sivellinpostaus. Ei muuten mennyt kuin 4 kk tämänkin aikaansaamiseen.. x) Ilmankos on ollut vähän syyllinen olo, kun näistä siveltimistä on tullut parissa viimeisessä postauksessa mainittua. Mutta suoraan sanottuna en ole tajunnut ajan kuluvan oikeasti noin nopeasti, tuntuu että mun meikkivälinepostauslupauksesta (sanahirviö) on vasta pari kuukautta aikaa. :D Noh, asiaan!



Alunperin varsinainen innostuminen siveltimiin lähti siitä, että tilasin Lily Lolon mineraalimeikkipohjan. Ja kuten tunnollisesti muista blogeista ja foorumeilta olin lukenut, että ilman kunnon työvälinettä meikkipohjasta ei saa mitään irti, joten tilasin samalla Lily Lololta kabukin. Oma kabukini on kulunut tuosta varresta, sillä alunperin se oli kokonaan valkoinen, ja tekstinä siinä luki Lily Lolo. Koska kabuki toimi mulla loistavasti, tilasin myöhemmin LL matkoja varten superbufferin, joka on kuin tuo kabuki, mutta vain pidemmällä varrella. Tällä hetkellä käytössä on ollut enemmän tuo super buffer, sillä tuo kabuki on alkanut tuntua jotenkin nahkealta pesuista huolimatta. Nämä molemmat ovat synteettisiä, jos jotakin kiinnostaa.



Lily Lololta tilasin myös pienen puuterisiveltimen (small powder brush) ja ison siveltimen (super powder brus). Molemmat ovat muistaakseni aitokarvaisia. Mitenkään ruusuinen alku yhteiselollemme ei ole ollut, sillä heti ensimmäisen pesun aikana näistä lähti useita karvoja irti (toisin kuin synteettisistä siveltimistä) ja nämä myös päästivät hirveästi väriä! Voiko oikeasti ällöttävämpää olla, kuin se että siveltimistä valuu useammankin vaahdotuksen jälkeen musta-lila-rusehtavaa vettä. Ennen käyttöönottoa pesin nämä muistaakseni kahteen tai kolmeen kertaan, ja joka kerta vaahdotin siveltimet n. 5 eri kertaan. Okei, myönnetään että tuo värin päästäminen saattaa olla normaalia aitokarvaisten siveltimien kohdalla. Itselleni se vain tuli yllätyksenä, koska enhän minä ennen ole mitään aitokarvaisia omistanut, saati sitten pessyt. Joku viisaampi varmaan osaa kertoa, miten normaalia tuo värin päästäminen on? Nyt käytön jälkeenkin viimeisimmässä pesussa molemmat sudit päästivät väriä, mutta annan sen anteeksi koska nämä siveltimet ovat aivan ihanan pehmoisia! :D Pienempää käytän poskipunan levittämiseen, silloin kun poskaria satun laittamaan ja isompi on Lily Lolon viimeistelypuuteria varten. (Ja tulikin mieleen etten ole esitellyt uusimpia hankintojani Lololta..)



Luomivärisiveltimet (yht 3 kpl) on hankittu joskus aikaa sitten H&M:ltä ja Seppälästä. Täytyy kyllä sanoa, että hintaansa nähden nämä ovat palvelleet loistavasti, sillä kaikki siveltimet ovat olleet erittäin edullisia. H&M siveltimet ovat olleet hinnaltaan pari euroa, eikä tuo Seppälänkään vastaava varmaan kovin paljoa kalliimpi ole ollut.  Mistään siveltimestä ei ole lähtenyt karvoja.. ;) Ainoa huono puoli on liimauksissa, sillä tuo Seppälän sivellin on tarvinnut teipata kiinni, koska tuo sivellinosa on irronnut käytössä. Mutta aivan loistava sivellin se silti on, vaikka sitä piti heti aluksi teipillä vähän korjailla. (huomasin juuri, et teipattu sivellin jäi pois kuvasta :D )



Peiteainesiveltimet.. Alempi on tullut ilmaisena jostain ja oikealla oleva on Lily Lolota. Tuo tummempi ei varsinaisesti ole peitekäytössä, sillä aina joku kavereistani käyttää sitä luomiväreihin. Siispä LL sivellin toimii peitekäytössä, silloin kun sitä tarvitaan.



Rajausten tekoon käytän näitä kahta sivellintä. Pienempi hankittu varmaankin jostain Tarjoustalosta tai vastaavasta ja isompi tullut ilmaisena jonkun lehtitilauksen kaupan päälle. Näitä käytän, kun teen yläluomelle tumman rajauksen mustalla luomivärillä. (Silloin kun tavallinen eyeliner tuntuu liian voimakkaalta vaihtoehdolta, niin veteen kastettu sivellin + luomiväri on oiva vaihtoehto itselleni.)


Oma sivellinvarastoni ei ole kummoinen, ja haluaisinkin lisää kaikkia ihania siveltimiä. Karu fakta on kuitenkin se, etten oikeasti meikkaa niin paljoa että mun kannattaisi mitään uusia suteja hankkia. :D Paitsi ehkä joku uusi kabuki olisi kiva, kun meikkipohja pitää kuitenkin lähes joka päivä vääntää..

Ihana kilometripostaus taas tuli. Miten niin yksinkertaisista asioista kuin meikkisiveltimet saa näin paljon juttua aikaan?!

ps. olen pahoillani äärimmäisen huonolaatuisista kuvista.

1 kommentti:

xoxoJ kirjoitti...

http://www.huuto.net/kohteet/meikkisivellin-setti-_laukku-_sailytys/221253716