lauantai 5. maaliskuuta 2011

Unelmahiuksia

Tässä ois muutamia unelmahiuksia niin pituutensa kuin värinsä puolesta. Oon tehnyt samantyylisen postauksen muuten aiemminkin, se löytyypi täältä.

Jenni Vartiaisella on ihanan pitkät hiukset. <3


 Chisulla on on myös ihanat hiukset, vaikka tässä kuvassa ne eivät ole ehkä sitä mitä hain. Chisun hiuksissa pidän eniten niiden ihanasta vaaleasta väristä.



Tää kuva vain jotenkin iski. Pituus on ihana, mäkin tahdon!


Lindsay Lohan. Näiden väriin ihastuin ja kovaa.. Harkitsen vakavasti meneväni pian kampaajalle näiden kuvien kanssa, että saisin tuollaisen ihanan kinuskin värin.

Kummasti unohtui taas se, että viimeksi kun tummensin niin kaduin sitä erittän paljon. Ehkä tällä kertaa ei kävisi niin? Vielä kun näihin saisi 15-20 cm lisää pituutta, niin olisi ihanaa. Tuntuu ettei tää oma reuhka kasva ikinä.

Toisaalta hiukset on edelleenkin uusiutuva luonnonvara, joten miksi jättäisin värjäämättä. Tiedän kuitenkin valmiiksi, että haluan hiukset kohta taas blondiksi, mutta tän hetkinen väri kaikessa kirjavuudessaan tympii, niin ehkä yksivärinen pää tekisi terää pitkästä aikaa. Saisi unohtaa hetkeksi kellertävyyden ja hopeashampoot ja kaiken muun ylimääräisen mitä blondien hiusten kanssa eteen tulee.


Kuvat etsin röyhkeästi googlesta, päivittelen tarkemmat paikat myöhemmin..

Ei kommentteja: