tiistai 12. tammikuuta 2010

Ongelmahiukset

Koitan tässä taistella itseäni vastaan, koska haluaisin leikata hiukset lyhyeksi eli leukapituiseksi. Haluaisin leikata myös etuhiukset ja vaalentaa näitä päälimmaisiä hiuksia laittamalla raitoja.
Miksi en sitten tee noin, vaikka kuinka haluan?!
Koska
a) raidat/vaalennus haluan kasvattaa oman värin takaisin. Suurella kaiholla olen katsonut muutaman vuoden takaisia kuvia, joissa mulla on vielä oma väri, joka oli hieno aina kesäisin (talvella se oli ehkä heiman harmaa tyvestään, mutta silti).
b) lyhyet hiukset & etuhiukset pieni ääni sisällä suorastaan käskee leikkaamaan lyhyeksi, mutta sitten yritän aina muistaa, että haluan pitkät hiukset. Ja pitkät hiukset ois kiva saada jo ensi kesäksi.. Etuhiukset taas toisi kivaa vaihtelua, mutta luonnonkiharat+etuhiukset=jatkuva suoristaminen. Ja ellen väärin huomaa, niin etuhiukseni ovat edelleen aika hamppua tuon reilun puolen vuoden etuhius- ja suoristusajan jälkeen.
c) haluan terveet ja pitkät hiukset. Ei siis mitään värjäilyjä nyt hetkeen, paitsi tällä viikolla vaalennan viimeisen kerran noita tummempia alahiuksia, sen jälkeen antaa olla ja yritän kasvattaa lopun värin pois.

Matkalla kohti terveitä ja hyväkuntoisia hiuksia mun täytyy kuitenkin käydä ensin kampaajalla leikkauttamassa kuivia latvoja pois. Tuntuu kyllä siltä, että paras ois vaan vetää kaljuks ja aloittaa puhtaalta pöydältä, mut sit en saa niitä pitkiä hiuksia piiiitkäään aikaan, joten unohdetaan tuo vaihtoehto. :D Paras yrittää tällei pikkuhiljaa, ehkä mun hiukset vielä joskus on normaalit. Ehkä joskus vuonna 2187..

Tässä vielä muutamia upeita hiuksia, mullekin kelpais kyl tollaset hiukset.


Heather Locklear
Aivan upea malli ja väri, ja ihanan pituiset hiukset. Kelpais todellakin mulle!




Farah Fath
Silloin kun katselin Päivien viemää, ihailin aina Mimin hiuksia. Kumma juttu, että Farahille sopii niin hyvin sekä vaaleat että tummat hiukset. Kuin myös pitkät ja lyhyet. Suorastaan huutava vääryys, että mulle ei tunnu sopivan mikään ja toisille sopii lähes kaikki. :( *kateellinen*




Kerli

Vitsi rakastan noita pitkiä hiuksia, vaikka ne onkin pidennykset. Värikin on ihanan vaalea, vaikka en ite kyllä ihan tollaista platinanblondia väriä itselleni halua.

Ja vielä päivän ruoka. :P



Tarvitset
basilikamaustettua kanaa
tomaattia
kurkkua
kiinanakaalia (tai jotain muuta salaattia)
fetaa
leipää

Ensin paistoin kanat, ja samalla tein itse salaatin, eli pilkoin tomaatit, kurkun ja salaatin kippoon ja leikkasin leivän kuutoiksi. Kanojen jälkeen laitoin leipäkuutiot pannulle ja paistoin ne kanasta jääneessä rasvassa, tosin jouduin vähän lisäämään rypisiöljyä joukkoon. Sitten vain feta, kanat ja leipäkuutiot salaatin päälle ja voilà! Todella ruokaisa ja nopea salaatti, harmi vain että ulkonäöltään se ei ole mitenkään kovin hieno, kun väriä tuovat kurkut ja tomaatit jäivät kanan ja leipäkuutioiden alle. Mutta makuhan se tärkein on. :P

Ei kommentteja: