perjantai 8. tammikuuta 2010

Koulua ja lumitöitä

Ihanaa, tänään oli vain kaksi tuntia koulua. Ja niistäkin toisen olisin voinut ihan hyvin jättää väliin. :D Tänään saatiin myös meidän abipaidat, jotka ovat perinteisen mustan värin sijaan punaiset.

Tänään tein jopa lumitöitä.. Kolasin puolet meidän tielle johtavasta mäestä. Ei siitä sen enempää.. Paitsi se että taidan olla toivottoman hidas kolaamaan.

Eilen tuli tosiaan katsottua Suurin pudottaja, Satuhäät ja Martina&Esko - Vauvakuumetta. Sen jälkeen katsoin vielä Kardashianit Miamissa ja CSI:n, eli kunnon tv-maratoni oli. Kaikki kolme ensimmäistä aion katsoa jatkossakin, miksei tietty myös noita muita. Mutta ainakin nuo kolme ovat ehdottomasti pakko nähdä jatkossa. Suurin pudottaja tuntuu vielä tosi etäiseltä, johtuen varmaan siitä, että vielä ei "tunne" näitä pudottajia. Satuhäät taas ovat sellaista ihanaa romanttista hömppää. Tässä tekee mieli lähteä itsekin sovittelemaan hääpukuja. :D Vauvakuumetta taas oli ihan kiva ohjelma, täytyy myötää että on aika kiinnostavaa seurata tuota raskauden edistymitä ja perheen elämää siinä samalla. Olispa itelläkin mahdollisuus elää sillei tosi luksusmaisesti (onks toi ees mikään järkevä sana? No pointin varmaan tajuatte..) että olis kauniisti sisustettu iso koti ja mahdollisuus mennä vaikka hotelliin yöksi, jos koti alkaa tympiä. Sitä rikastumista odotellessa...

Ei kommentteja: