tiistai 5. tammikuuta 2010

Shoppailua

Tuli tänään käytyä vähän ostoksilla. Tai no ei tätä päivää nyt kunnon shoppailupäiväksi voi sanoa, kun käytiin vain kirrpparilla ja Prismassa, mutta kyllähän sieltä aina jotain mukaan tarttui.
Prismasta ostin hiustenkuivaajan, joka tulee kyllä ihan tarpeeseen, vaikka eihän tuossa vanhassa sinänsä mitään vikaa ole..

Kirpparilta löytyi halvalla lila luomiväri, ja pakkohan se oli napata mukaan, kun jo jonkun aikaa olen lilaa luoväriä halunnut. Ja vaikka luomiväri olisikin ihan p*skaa, niin ei tuo parin euron menetys sitten niin kirpaise kuin jos olisin ostanut kalliimman luomivärin. Pakko tuota oli testata heti kun pääsin kotiin, jä tältä näytti lopputulos. En juurikaan käytä luomivärejä, joten varmasti kokeneemman meikkaajan käsissä tuosta väristä saisi enemmän irti. ;)


Joo, mun ihon väri on karmea, ja ei toi väsynyt katse yhtään auta asiaa..

ja sitten kirpparilöytöön, kenkiin. Aika kalliit nuo olivat kirpparilta ostetuiksi (15e), mutta kuitenkin sinänsä halvat, koska nuo taitavat olla ihan uudet kun käytön jälkiä ei löydy. Pakkohan nuo oli ostaa, tuntuivat meinaan todella hyviltä jalassa, ehkä nuo voisivat olla hieman isompaa kokoa, mutta kun pistää ohuet sukkikset jalkaan niin aika hyvät nuo ovat jalassa. Nyt täytyy vaan odotella sopivaa tilaisuutta, minne nuo voisi pistää. :D Vaikka tietenkin kävelin noilla jo kotona, koska ne vain ovat niin ihanat. ;D






Olen tässä miettinyt, että varmaan pitäis tuolle omalle huoneelle tehdä jotain, että kehtaa ylppärit sitten puolen vuoden päästä pitää. Remontti olis ihan jees, mutta kattoo nyt mitä tässä saa aikaiseksi, vai saako mitään.

Ei kommentteja: