lauantai 2. tammikuuta 2010

Hiusjuttuja

Kuten viime vuonna kirjoittelin, niin aloitetaan tämän vuoden blogi hiusjutuilla. :D

Ensimmäinen kosketukseni hieman parempiin hiustuotteisiin oli pari vuotta sitten, kun ostin ensimmäiset Tigin tuotteet, jotka olivat siis Curls Rock shampoo ja hoitis. Nämä ylihinnoitellut pienet n.250ml putelit kestivätkin sitten reilun puoli vuotta, shampoo taisi kestää melkein vuoden, mutta hoitis kesti aika lailla sen puolivuotta. Curls Rock hoitiksen tilalle tuli sitten Moisture Maniac, joka muuten tuoksuu aivan älyttömän ihanalta! ;)
Viime kesänä, (-09 siis) ostin sitten tuota Moisture Maniacia isot 750ml putelit shampoota ja hoitoainetta, kun olivat Hairstoressa "tarjouksessa". Onhan tuo tarjous tuntuva Suomessa, kun ilman tarjousta nuo ovat sen noin 40€ kpl.. Suomessa nuo kampaamotuotteet ovat kyllä niin ylihinnoiteltuja kuin olla ja voi, hinnoissa on selkeästi kivat Suomi-lisät. No syksyllähän homma karkas kokonaan käsistä, kun löysin nettikauppojen ihmeellisen maailman. Lisäksi kaikki tuotteet on paljon halvempia ulkomailta tilattuna, vaikka laskee postikulut mukaan.

Nyt noita tuotteita on kertynyt, tällä hetkellä hiusjuttuja löytyy n. 24 kpl, merkeissä Tigi, Joico, MOP, EHS (Erittäin hieno suomalainen) ja XZ. Vähän tuota määrää yritän vähentää, kuluttamalla ensin muutaman tuotteen pois ja vasta sitten tilaamalla uusia.
Tällä hetkellä ehdottomasti parhaat tuotteet ovat Tigin O&H hoitis, MOP C-System Hydrating Shampoo, Joicon hopeashampoo ja Joicon rekku. Lisäksi teen välillä CO-pesuja, ja niihin käytän EHS hiushoitoa ja XZ hoitiksia. EHS mustikkahoitis on pikahoitiksena ihana, se selvittää hiukset hetkessä, ostan kyllä ehdottomasti uudestaan, sitten kun tuo edellinen loppuu. :D

Vaikka nyt yritän olla hetken tilaamatta/ostamatta mitään hiusjuttuja, niin onhaan mulla jo lista mitä kaikkea haluan vielä koittaa näihin hiuksiin. Listalla ei kovin montaa tuotetta vielä ole, taitaa olla alle 5.

Ei kommentteja: