tiistai 26. tammikuuta 2010

Laiskotuttaaaaa

Tänään tuli käytyä n. tunnin pituisella lenkillä, vaikka mittari näytti -19 pakkasta. Alussa tuntui tosi kylmältä, mutta lopulta siihen kylmyyteen tottui ja kävellessä kuitenkin tuli lämmin. Ei siinä mitään, nyt olo on kuin syväjäädytetyllä.. Yritän tässä itseäni sulattaa, mutta vielä vajaan parin tunnin jälkeen tuolta jostain kehon uumenista löytyy kylmyyttä. Lenkkeily oli kyllä ihanaa, ilma oli mahtava ja aurinko jopa paistoi. Pakkasta olisi tosiaan voinut olla vähemmän.

Nyt sitten laiskotuttaa oikein olan takaa. Ei mulla sinänsä ole mitään kovin kiireellistä tekemistä, lähinnä vain siivoilua. Kanien häkkejä pitäis oikein urakalla siivoilla, ja eristyksissä oleva Manta kun asuu sisällä vessassa, niin vessakin pitäisi siivota perusteellisesti. Eli vessan lattia pitäis ihan kunnolla pestä, kun sieltä löytyy pissaläikkiä... Ihanaa omistaa "sisäsiisti" kani. Mutta taitaa nuo siivoilut siirtyä vähän myöhemmäksi, nyt on sellainen olo, että pakko mennä päiväunille. :D Ehkä sen jälkeen sitä intoa löytyy vähän muuhunkin, kuin nukkumiseen.

Ajattelin tässä lenkkeillessä muuten tehdä joka viikko pienen viikkokatsauksen liikunnastani, ja samaan soppaan vois lisätä kaikki ylimääräiset herkut, mitä tulee vedettyä (tähän vois laskee vaan kaupasta ostettavat herkut, eli karkit ja sipsit ym). Ehkä se auttais vähän tässä laihdutuksessa, ja siitä ainakin huomais kuinka paljon liikun. Sunnuntaina siis luvassa eka viikkokatsaus. ;)

Ei kommentteja: