tiistai 5. tammikuuta 2010

Yksi hiustuote vähemmän!

Jes, sain kulutettua taas jopa yhden tuotteen pois. Tänään loppui siis Tigin Foxy Curls Frizz-Fighting Moisturelicious Conditioner (jessus miten pitkä nimi.. tutummin siis pelkkä Foxy Curls tai FC). Oon kyllä niin tyytyväinen, et tässä ihan parin (vai kolmen, ihan sama) viikon sisään oon saanut kulutettua 3 tuotetta loppuun. Mut sitten tässä lähiaikoina ei oikein mikään muu taida olla loppumassa, ja pahoin pelkään et kaikki hyvät tuotteet loppuu samaan aikaan ja sitten joutuu taas osteleen kaikki mahdolliset kerralla. :/ Joka tapauksessa tein mun hiustuotteiden ostolakkoon pienen muutoksen, eli nyt ostolakko koskee vain tilattavia tuotteita ja marketeista saan ostaa hiusjuttuja. :D Tähän loppuun pieni tuotearvostelu tuosta Foxy Curls hoitiksesta.

Tigi Foxy Curls Frizz-Fighting Moisturelicious Conditioner
Suomenkielinen tuoteseloste takana lupaa seuraavaa; Kiharilla on hauskempaa! Auringonkukan siemenuute ja glyseriini selvittävät ja taistelevat pörröisyyttä vastaan. Sisältää kosteussuojan. Vapauta upeat kiharasi!
Alussa tuntui ettei tuo ole kovin kummoista hoitoainetta, mutta kun useamman kerran käytin tuotetta niin tuntui ja näytti siltä että pörröisyys tosiaan väheni. Sitä en sitten tiedä johtuiko se tuosta hoitoaineesta vai jostain muusta, mutta uskon että hoitiksella oli jonkin verran osuutta asiaan. Tuoksu tässä tuotteessa oli voimakas, ihan kuin joku toffee/kermakaramelli, ja aluksi en pitänyt siitä. En kyllä oikeastaan vieläkään voi sanoa pitäväni siitä, mutta siedän sitä kuitenkin pesun ja vaikutusajan ajan, ja mielestäni tuoksu ei jää hiuksiin kovin voimakkaana. Nyt kun käytin tuubista loput aineet pikajätettävänä, lopputulos on pehmeät hiukset! Nyt kun tätä arvostelua kirjoitan, niin hiukset ovat vasta puoliksi kuivat, toivottavasti kuivanakin ovat yhtä pehmeät. :) Harmi että olen niin monena kertana sekoittanut tuota muiden hoitisten kanssa sekaisin, eikä se ole näköjään päässyt oikeuksiinsa. Ehdottomasti aion jatkossa käyttää tätä tuotetta yksinään, enkä tee niitä parin-kolmen hoitiksen sekoituksia, vaikka ei niiden tehossakaan mitään vikaa ollut. :D Ihan ok tuote siis, tätä on vielä kaksi varastossa.

Ei kommentteja: