sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Nyt se sit alkaa..

..nimittäin tutkielmien tekeminen. Tosin tietty eka pitää blogia kirjottaa ja purkaa näitä oman elämän ajatuksia.
Pikkasen väsyttää, kun en saanut yöllä unta. Menin aika aikaisin nukkumaan (puoli 12 siis), ja valvoin sit pari tuntia, kun yritin saada unen päästä kiinni. Eikä onnistunut. Sitten sain neronleimauksen, että alan kuunnella puhelimesta radioo. Yleensä päivälläkin saatan vain nukahtaa, jos kuuntelen musiikkia, joten kaiken järjen mukaan sen pitäisi toimia myös yöllä. Toimihan se sit, kun olin jonkun reilun tunnin musaa kuunnellu. Oli aika mielenkiintoista, kun ainoat kanavat, mitä sain tosta puhelimesta kuulumaan oli YleX:n joku yöradio, Nova ja Radio SuomiPop. :D Kuuntelin sit novaa ja suomipoppia vuorotellen, kun toi ylex:n tarjonta oli aika järkyttävää. Mut oli toi suomipop kyl aika mielenkiintosta, sieltä tuli vaikka mitä ikivanhoja biisejä. Siinä tuli taas tehtyä aikamatka hamaan lapsuuteen. Välillä mietti, et pitäiskö itkeä vai nauraa, mut tyydyin oleen hiljaa, että muut saa rauhassa nukkua.

Mun eläinbiotiinit loppu tänään, viimeset pillerit vedin naamariin tänään. En kyl oo huomannu hiusten kasvunopeudessa mitään muutoksia, mut kynnet tuntuu vahvemmilta eikä ne lohkeillu ton kuurin aikana juuri ollenkaan. Nyt täytyy varmaan pitää taukoo, ja ehkä sit keväämmällä taas popsia noita, jos jaksaa..

..ja kynsien kasvatus. Mä hullu menin leikkaan kynteni lyhyiks! Yksi kynsi oli pahasti lohkeemassa, ja parempi sit vetää kaikki kerralla lyhyiks ja alkaa kasvattaan uusiks.. Kynnet sentään kasvaa, toisin kun hiukset.

Kynsistä tulee viä postaus, joko tänään tai huomenna. Mut nyt tosiaan pakko keskittyä (tai ainaki yrittää) neurooseihin..

Ei kommentteja: