maanantai 25. tammikuuta 2010

Hemmottelua

Voi että, elämä alkaa olla ihanaa. Tutkielmat, joiden kanssa koko viime viikon tuskailin, on nyt palautettu ja PS5 ja PS6 kokeet on ohi. Lukemisen olisi tosiaan voinut aloittaa paljon paljon aikaisemmin, mutta onneks kokeet meni ihan hyvin vaikka paremminkin olisi voinut mennä.. Oon tosi ilonen siitä, et nyt ei tarvi stressata enää mistään koulujutuista, paitsi ehkä kohtapuoliin kirjoituksista, joista tuli muuten mukava lasku tänään.

Huomenna sitten edessä vapaapäivä, ja oon ajatellut käydä lenkillä ja muutenkin aloittaa NYT sen kuntoilun. Eihän tästä laihdutuksesta tule muuten yhtään mitään!

Hiuksetkin on ihan karmeessa kunnossa ja leikkauksen tarpeessa. Mikäs sen parempi idea, kuin antaa sakset 12-vuotiaan pikkusiskon käsiin ja käskeä leikkaamaan. Sanomattakin selvää lienee, ettei tulos ehkä ole mikään maailman täydellisin, kun hiukset ovat kerroksittain leikatut.. Noh, ihan ok tulos silti tuli, vähän nuo kerroksien rajat näkyy sivuilta (suoraan sanottuna siis paljon), mutta varmaan jo viikon päästä ne näyttää siedettäviltä. Ja käskyhän oli, että leikkaa ihan alimmista hiuksista 2 cm ja muista sitten kuivat latvat pois, eli n. 1 cm. En tajua miten tuo 2 cm tuntui siltä, että hiuksista olisi lähtenyt vähintään 10 cm! Hyvä ettei itku päässyt, vaikka tarkistin vielä lattialta olevista hiuksista, että tosiaan niistä lähti korkeintaan se reilu 2 cm. Mutta pääasia on ehkä se, että näistä lähti osa kuivista latvoista pois, ja voin huoletta venyttää seuraavaa kampaamokäntiä. :D Ja voin ehkä huoletta jatkaa kasvattamista, vaikka tuossa juuri lähti parin kk kasvatus..

Tänään päätin sit pitään pienen hemmotteluhetken itselleni saunan yhteydessä. Tein pienen jalkakylvyn, hoitelin hiuksia (tosin normaalia vähemmän) ja tein vartalokuorinnan ihanalla -417 kuorintasuolalla. Tässä pieni tuli nyt pieni ajatuskatko, eikä tuo kuorintasuola taida olla sen oikea nimi, mutta englanniksi se on Body Salt, ja sitä käytetään siis kuorintaan. :D Loppusilauksena vielä rasvasin jalat ja kädet tuolla samaa sarjaa olevalla laventelin tuoksuisella vartalovoilla. Jos olisin jaksanut, niin olisin tehnyt vielä manikyyrin ja pedikyyrin, mutta nyt ei ihan ole sellaiseen aikaa ja lakkaukset näyttää vielä ihan siedettäviltä..

Mua on nyt alkanut ottaan päähän tän blogin nimi. Silloin joskus muinoin, eli kuukausi sitten, koko idea vaikutti hyvältä, mutta nyt tuo nimi alkaa jo tympiä. Ihan kivahan tuo on, mutta ehkä hieman masentava. Muutenkin olis tarkoitus saada blogista enemmän itseni näköinen. Joku vois oikeesti murskata mun haaveet, et tää blogi ois nimensä veroinen. Harmi vaan, et mulla ei taida olla mitään kunnon haaveita, mitkä vois kunnolla murskata.

Mutta joo, huomista odotellessa.. Tuntuu hullulta sanoa, mut mä jo suorastaan odotan sitä et pääsis lenkille. Toivottavasti huomenna ois hyvä lenkkeilysää, eikä mitään -100 pakkasta.. :P

Ei kommentteja: