perjantai 22. tammikuuta 2010

-1

Tänään sain käytettyä loppuun Bonacuren lämpösuojan. Olisin niin halunnut tehdä itselleni kiharoita, mutta suoristusrauta ja lämpösuoja eivät oikein suostuneet yhteistyöhön.. Meni sitten oikein kunnolla hermot koko rautaan, ja päätin ostaa joskus rahatilanteen salliessa astetta paremman raudan, joka suostuis toimimaan mun kanssa niin myötä- kuin vastamäessä. Kovasti haluaisin paljon kehutun GHD-suoristusraudan, mutta eipä mulla ole varaa heittää reilua satasta suoristusrautaan.. Ja tolla reilulla satkulla niitä saa vaan ulkomailta, Suomessa hinnat on varmaan tuplasti korkeammat. ;/

Mutta nyt itse tuotteeseen. Kyseinen lämpösuoja tuli minisuoristusraudan mukana. Tuote haisee voimakkaasti alkoholille, ja INCI listassa se taisi olla heti toisena, jos nyt oikein muistan. Tuote piti kuitenkin suoristukset ihan hyvin, mutta samalla se korputti hiuksia. En osta tätä kyllä enää toiste, koska tässä oli enemmän huonoja, kuin hyviä puolia.



Ja miten mun tutkielmat edistyy? Huonosti. :D Toinen on vielä kokonaan tekemättä, ja maanantaina siis palautus. Kyllä tää tästä.. Mun kiinnostuksesta varmaan kertoo paljon se, että mielummin koitan tehdä kiharoita, kuin kirjoittaa sanattomasta viestinnästä. Ihan mielenkiintoinen aihehan tuo on, mutta nyt ei vaan huvita.

Karkkia tuli sit kans tänään ostettua, ja kohta melkein kaikki syöty. On muutenkin tosi läski olo, et pakko ottaa ittee niskasta kiinni. Lenkkeily oli kivaa, niin kauan kun sitä iloa kesti. Eihän nyt näillä melkein -20 asteen pakkasilla uskalla edes ulos astua, kun heti jäätyy pystyyn. Saati sitten lenkkeillä, kun keuhkot on ihan jäässä. :D Vaatteita vois toki pistää kunnolla päälle, mutta en satu omistamaan mitään supersuperlämpökerrastoja, joten ollaan sit ulkoilematta. Sitä kuntopyörää kyllä vois polkee, et sais mielenrauhan noiden tän päivän karkinsyönnin vuoksi.

Ei kommentteja: