tiistai 26. tammikuuta 2010

Hiusrääkkiä

Rääkkäsin sit taas vaihteeks hiuksia lämpökäsittelyllä. Ajattelin vielä kerran antaa tuolle raudalle mahdollisuuden, ja kyllähän niitä kiharoita sitten muutama syntyi, tosin laadussa ei ole paljo kehumista, eikä sen puoleen omissa taidoissakaan. Haluan edelleen sen kalliin ja hyväksi kehutun GHD-raudan!!

Oli muuten ihanaa, juuri kun piti alottaa tätä postausta kirjoittamaan niin puhelin soi. Numero ei ollut ennestään tuttu ja erehdyin sitten vastaamaan. Ei siinä mitään kun joku nainen, joka kuullosti vahvasti elämäänsä kyllästyneeltä, teki jotain tutkimusta.. Ja puhelun alussa nainen ilmoitti, että aikaa menee 10-15 minuuttia. Ajattelin, että kai nyt pariin kysymykseen voin vastailla, mutta mitä vielä! Katoin puhelutiedoista ja aikaa meni 23 minuuttia! Kyllä loppuvaiheessa taisin itsekin kuulostaa elämääni kyllästyneeltä. ;) Ens kerralla tiedän, että mulla ei ole aikaa tollasiin.. :D
Parasta muuten oli, kun tää nainen ei osannut sanoa kaikkia sanoja oikein. Esim IRC-galleriahan sanotaan irk-galleria, mutta eikös tämä naikkonen lausu sen iiärcee-galleria. Kyllä välillä oli pokassa pitelemistä. Mistä tulikin mieleen tv:stä nähty GinaTricotin mainos, jossa toi GT sanotaan todella ärsyttävästi giina trikoo. x)

Harmittaa, kun mulla ei ole mitään kuvia laittaa tänne, koska en ole jaksanut ottaa mitään aiheisiin sopivia kuvia, ja toiseksi en jaksa ettiä netistäkään mitään.. Ehkä sit ens kerralla.

Ei kommentteja: