keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Kookosrasvaa ja jojobaöljyä

No niin, nyt on sitten testattu Tuoksukaupan jojobaöljy ja karitevoi. Sekoitin muutaman millin jojobaöljyä ja kookosrasvaa keskenään ja laitoin seoksen muhimaan hiuksiin melkein 5 tunniksi. Pesin hiukset tämän jälkeen Tigin Moisture Maniac shampoolla ja käytin saman sarjan hoitoainetta lyhyellä vaikutusajalla. Jätettäväksi laitoin karitevoita ihan ihan vähän, koska pelkäsin rasvaletin syntymistä.. Kaiken tämän jälkeen hiukset tuntuivat tosi raskailta ja jämäköiltä, ja oli pakko suihkia MarjaSpan hoitsuihketta hiuksiin, että sain ne harjattua läpi ilman suurempaa repimistä ja vahinkoa.

Kuivuttuaan hiukset tuntuivat pehmeiltä, eivätkä läheskään niin jämäköiltä ja tönköiltä kuin kosteana. Aamulla hiukset olivat lähes normaalin tuntuiset, ehkä hieman rasvaisemman tuntuiset, kuin yleensä. Rasvaisilta hiukset eivät kuitenkaan näytä, mikä on hyvä asia.

Kerran olen tehnyt niin, että laitoin pelkkää kookosrasvaa muhimaan hiuksiin n.4 tunniksi, ja silloin pesin kanssa Tigin MM shampoolla, en nyt muista mitä hoitista silloin käytin. Mutta tulos oli silloin ihan ok, hiukset eivät olleet yhtään rasvaiset, mutta en tuon yhden käyttökerran jälkeen huomannut mitään ylisuurta vaikutusta.

Kokeilut jatkukoon, ensi kerralla testailen kaakaovoita latvoihin jätettävänä. ;)

Ei kommentteja: