torstai 3. kesäkuuta 2010

Ei, ei, ei.. KYLLÄ

Saatoin hieman sortua shoppailemaan pääsykokeiden jälkeen. Olin siis eilen Hämeenlinnassa pääsykokeissa (ohjaustoiminnan artenomiksi) ja tietty rankan päivän jälkeen piti vähän keventää mieltä ja lompakkoa. Joku varmaan osaakin arvata, että hiustuotelista taas pääsi vähän kasvamaan, tosin tällä kertaa parilla (muka) tarpeellisella tuotteella.

Oon jo jonkun aikaa halunnut ja päättänyt tarvitsevani kuivashampoon, joten ostin sitten kerralla kaksi. :D Mukaan tarttui Biozellin 100ml kuivashampoo (tarjouksessa muistaakseni 3,90€) ja Klippoteketin 200ml kuivashampoo (4,90€).



Kotona sitten katselin noiden putelien sisältöä, ja yllättäen ne ovat lähes identtiset.. Klippotekin kuivashampoossa on vain pari ainesosaa enemmän kuin Biozellin. Ostin siis periaatteessa tuon Bitzellin turhaan, koska puteli on pienempi ja hintaakin on enemmän suhteessa isommassa pakkauksessa myytävään Klippoteketiin. Mutta ei hätää, keksin heti, että voin käyttää tuota Biozellia matkakuivashampoona. :D Öö, ihan kun mä muka kävisin ees sen verran matkoilla, et tarvisin kuiviksen mukaan.

Näiden lisäks mukaan tarttui nämä ihanuudet.



Pirkan mustikka- ja karpalohuulivoiteet (1,50€/kpl) ja Labellon Angel stars -huulivoide (muistaakseni hieman alle 3€, tais olla jotain 2,90 tai jotain..). Noita Pirkan voiteita oon metsästäny jo pidemmän aikaa, koska meidän pikkumarketissa myydään vain Pirkan tavallista huulirasvaa, niin piti odottaa että pääsen jonnekin vähän isompaan kauppaan. :D Ostin sitten heti molemmat mukaan. Tuo Labellon huulivoide tuli ostettua vähän kuin vahingossa, mutta kyllä mä taas selitykset keksin. Tuossa nimittäin näyttäis olevan SPF10 ja totta kai kesällä pitää olla suojakertoimellinen huulirasva! Oikeutettu ostos siis tämäkin. :D Ja huulirasvojahan ei voi koskaan olla liikaa, koska mä saatan välillä hukatakin niitä, joten hyvä et varastossa on pari odottamassa.



Lisäksi tuli ostettua Mybellinen The Falsies Volum' Express Mascara, koska se oli tarjouksessa hintaan 10,90€. Käyttöön se ei kuitenkaan vielä hetkeen pääse, ennen kuin Max Factorin False Lash Efect alkaa vedellä viimeisiään.. Ostin myös lilan kynsilakan, josta tulee juttua myöhemmin. Toivottavasti lakka sopii ylppäripukuun, eikä näytä ihan hirveältä..

Tulipas muuten kosmetiikkaaiheinen postaus. :D Ei hätää, pari seuraavaa postausta tuleekin sitten käsittelemään hiuksia. Mulla oli kova yritys tänään tehdä noi pari seuraavaa rästiin jäänyttä postausta, mutta hyvä että aika edes riitti tän postauksen kuvien ottamiseen.. Sitä nää pääsykokeet+työ+tulevat ylppärit teettää. Aika ei vaan riitä mihinkään. :/ Luojan kiitos mulla on nyt 5 päivää lomaa töistä putkeen, joten ehdin postaillakin vähän useammin. :)

Ei kommentteja: