keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Rästipostauksia & toiveita

Mulla on kyllä aivan hervoton määrä postauksia, joita en ole yksinkertaisesti ehtinyt kirjoittamaan. Tällä hetkellä listalla on 5 eri postausta, joista yksi piti heti tänään julkaista, mutta se tössäsi sitten siihen ettei netistä löytynyt postaukseen sopivaa kuvaa.. Oikeastaan kaikkien noiden rästipostauksien taustalta löytyy syynä kuvat, en halua julkaista mitään noista ilman kuvia. ;) Tosin en mä niitä ole vielä edes ehtinyt kirjoittaakaan, joten se siitä. Tänä iltana kyllä ajattelin pari niistä kirjoittaa valmiiksi odottamaan kuvia, jotta voin sitten myöhemmässä vaiheessa julkaista ne.

Rästipostauksista sitten toivepostauksiin.. Kun mikään ei riitä, niin mikäs sen mukavampaa kuin hommata lisää postauksia tuohon jonoon. :D


Eli nyt te lukijat saatte ehdottaa kommenttiboksissa toiveitanne, ja yritän tässä aina välillä julkaista näitä toivepostauksia. Aiheet voivat olla oikeastaan ihan mitä vain, jos vaikka toivotte käyttökokemuksia jostain hiustuotteesta, joka ei vielä hetkeen ole loppumassa niin pistäkää viestiä. Sana on vapaa. :)

Ei kommentteja: