sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Ylppärikynnet

Niinhän se oli, et pari seuraavaa postausta piti liittyä hiuksiin, mut nyt kyllä käy niin et nää pari ylppäripostausta kiilaa niiden edelle.

Lähtötilanne oli huonossa kunnossa olevat lyhyehköt ja lohkeilleet kynnet. Tällaiset sain niistä sitten taiottua Maybellinen minicolorama -lakalla, sävy 67 Wonder Violet.


Sävy antaa myös pienen vihjeen siitä, millainen ylppäripuku mulla oli eilen päällä. Kiinnostaako ketään muuten postaus puvusta tai ylipäätään juhlista?

Mutta nyt niihin kynsiin..  Pari kerrosta siis tuota lilaa lakkaa ja Seppälästä ostettuja kynsitarroja koristeeksi. Nuo  Seppälän kynsitarrat pysyvät kynsissä kyllä aivan loistavasti, kun laittaa läpinäkyvää lakkaa vielä kerroksen tai pari päälle. Sellaiset tarrat, joissa on kaiken maailman timanttihärpäkkeitä mukana lähtevät pois paljon nopeammin, kuin ihan tavalliset joissa ei ole mitään koholla olevia juttuja.












Kyllä muuten huomaa ettei oo kuukauteen taas tullut lakattua ja koristeltua, koska tuntui että taidot on taas päässyt vähän ruostumaan. Ihan hyvät noista kuitenkin tuli, vai mitä piditte?

Ei kommentteja: