tiistai 9. maaliskuuta 2010

Heissulivei

Leipälakko sujuu toistaiseksi ihan hyvin, samoin karkkilakko! Voin rehellisesti sanoa, ettei edes tee mieli karkkia. ;o Oon tänään ollut jopa ahkera, heräsin 8 aikaan aamulla ja poljin puolisen tuntia kuntopyörällä. Sitten olikin jo pakko lähteä kauppaan ostamaan ruokaa, koska yksinkertaisesti meillä ei ole mitään hyvää ruokaa. :D Nyt on kyllä sit kaapit täynnä ruokaa, jopa sellaisia mitä voin lakkoillessani hyvillä mielin syödä. Kaupasta tarttui mukaan viinirypäleitä, kiiwejä, banaania, tomaattia, kurkkua, salaattia, rahkaa ja persikkaa sekä muulle perheelle mm. leipää. Onnistuin kyllä mielestäni ostamaan hyviä leivänkorvikkeita, joita voin sitten välipalaksi syödä.

Tästä postauksesta tulee nyt kyllä tällainen pikapostaus, koska nyt on pakko mennä tekemään ruokaa (eli salaattia), että pääsee kouluun ajoissa. Kuka urpo keksi, että pidetäään äikän tentti keskellä päivää?! Mua suorastaan v*tuttaa toi, koska aamu menee siinä, ett odottaa kouluun lähtöä ja sitten kun sieltä viimein pääsee kotiin, ei enää huvita tehdä mitään.

Manta-kääpiöluppa kipeilee taas. :/ Ilmeisesti sille on taas muodotunut kaasua mahaan tai sillä on suolitukos, joten parafiiniöljyä kehiin ja peukut pystyyn. Viimeksi me jouduttiin käymään sen kanssa nesteytyksessä, toivottavasti tällä kertaa menis taas kotikonstein tuo ohi, kuten monena muunakin kertana.. Ainakin Manta näytti ihan reippaalta, joten tilanne ei ole niin paha kuin viimeksi. :)

Ei kommentteja: