tiistai 9. maaliskuuta 2010

Mitä tänään syötäisiin?

No rahkaa tietysti. Aamulla ennen kouluun menoa tein pikaisesti rahkan n. 15 minuutissa.


Ensin pilkoin pari persikan puolikasta.


Sitten kaadoin rahkan kippoon.



Pilkotut persikat sekaan ja sekoitus. Ja sitten rahka jääkaappiin odottamaan iltapäivää.


Koulusta tultua maistelin rahkaa, mutta maku ei ollut ihan mieleinen, jotenkin liian kirpeä (eli suomeksi siis koko homma maistui ihan pelkältä rahkalta), joten kaadoin persikkapurkista sitä sokerileintä antamaan makua. Pilkoin myös vielä kolmannen persikanpuolikkaan sekaan. Tuo liemi toi kivasti makua tuohon rahkaan, eikä siihen tarvinnut lisätä tavallista sokeria, kuitenkaan tuosta ei  tullut liian makeaa vaan juuri sopivan makuista.
Jos olisin ollut viisas, niin olisin syönyt rahkani kahtena eri annoksena. Suutuspäissäni sitten vetäisin kaiken kerralla.. Fiksua. Ehkä mun ei tarvi hetkeen syödä, siitä tuli meinaan ihan täysi olo. :D

PS. Manta on taas oma itsensä. :) Parafiiniöljy auttoi tälläkin kertaa.

Ei kommentteja: