tiistai 23. maaliskuuta 2010

Kiharaa

Eilen ajattelin sitten testailla, mitä luonnonkiharille hiuksilleni tapahtuu, kun niihin laittaa pesun jälkeen reilusti muotovaahtoa. Kuvat kertovat lopputuloksesta enemmän kuin tuhat sanaa, joten tässä hieman kuvasaastetta. Pahoittelen heti alkuun kuvakulmia, kädet ei taivu tarpeeksi, että sais hyviä kuvia ja apuahan en tietenkään tajunnut pyytää.. Toinen syy tähän kiharakokeiluun oli se, että mulla on jo varmaan pari vuotta ollut sama muotovaahto. Lienee selvää, että en juurikaan käytä muotovaahtoja, joten on ihan kiva päästä tuosta putelista eroon. Harmi vain, että en ole muotoilutuotteita (eli tuota yhtä muotovaahtoa ja paria lakkapulloa) laskenut hiustuotteisiin,joten ajattelinkin lisätä ne tässä joku päivä sinne. Tulee paha mieli, kun määrä kasvaa, mutta parempi mieli sitten kun ne vähenee. :D Nyt niihin kiharoihin..


Lähtötilanne oli aikas märät hiukset, pyyhekeellä pikaisesti kuivatut.. Todellakin pikaisesti, koska niistä melkein valui vettä. :D Jälkeen päin ajateltuna olisi varmaan kannattanut odottaa hetki hiusten kuivumista tai kuivata paremmin, mutta tosiaan laitoin heti sen muotovaahdon hiuksiin.


Hiukset jo pikkasen kuivahtaneena.



Hiukset tänään päivällä, harjaamatta ja yön jäljiltä! Aikas kivat, vaikka itse sanonkin.. Ja mikä ihmeellisintä, odotin aika tavallista lopputulosta, koska mä nukun aina sillei, että hiukset on yön jäljiltä karmeassa kunnossa=takussa. Ehkä se vaikutti lopputulokseen, että nukuin hiukset kiinni, ja hiukset olivat pään päällä ponnarilla. Oon muutenkin jo jonkun aikaa opetellut nukkumaan hiukset kiinni, ja täytyy sanoa et oon onnellinen kun tajusin asian. Hiukset ei aamulla oo läheskään niin takussa, kuten silloin jos nukkuu hiukset auki.  :)

Muotovaahto oli muuten XZ tyrni -muotovaahtoa. En osaa sanoa laadusta mitään, koska toi taitaa olla mun eka ja ainoa muotovaahto, eli en siis tosiaan oo näihin muotoilutuotteiden kiehtovaan maailmaan ehtinyt perehtyä. ;)

Ei kommentteja: