perjantai 19. maaliskuuta 2010

Hiusmuutoksia

Kamera vihaa mua. Näytän (melkein) kaikissa kuvissa ihan juopolta, vaikka oon ihan selvin päin. :( Otin about 40 kuvaa, joista vain pari oli julkaisukelpoista, ja nekin pistän nettiin vähän pitkin hampain... Oon kade niille ihmisille, jotka näyttää lähes kaikissa kuvissa normaaleilta.

Mutta nyt niihin hiusmuutoksiin. Tuntuu vähän turhalta pistää ennen ja jälkeen -kuvat, mutta pistetään nyt, kun kerran lupasin.



Suurin muutos tuli kyllä siitä, että leikkasin itselleni otsatukan! Sakset käteen ja hiustukko käteen, sitten vain nips naps ja pieniä korjailuja, ja viiden minsan päästä mulla oli otsis. Mihin niitä kampaajia tarvitaan? :D toki kyllä mielelläni menisin kampaajalle, mutta tähän hätään ei ihan aikaa saanut, ja mikäs siinä jos itekin onnistuu. Alussa vähän järkytyin siitä,  koska näytän aivan liikaa äidiltäni, mutta nyt ehkä jopa pidän tuosta ottiksesta.



Oikeastaan en tiedä tykkäänkö sittenkään tuosta tuhkanvaaleasta väristä. Ainakin hopeashampoota ne imaisivat itseensä ihan kiitettävästi, joten tuloksena on paikoitellen hieman sinertävät hiukset.. Nyt sitten haaveilen jo kullanvaaleista hiuksista.. Odotan siis innolla, että hiukset kasvaa ja voin värjätä tyvikasvun lisäksi samalla hiukset uudestaan, jos sittenkin koittaisi sitä kullanvaaleaa. ;D

2 kommenttia:

Smarre kirjoitti...

Miten ihmeessä sä muka juopolta näytät?!

Päky kirjoitti...

Noi onkin ainoot kuvat, joissa en näytä :D Siks ne kehtasin jopa julkaista.