maanantai 29. maaliskuuta 2010

Ongelman myöntäminen on ensimmäinen askel paranemiseen

Vai miten se nyt menikään? Käytiin eilen vähän ostoksilla Tokmannissa ja Prismassa. Tietenkään noissa kaupoissa en voinut harrastaa mulle tyypillistä vaateshoppailua, joten keskityin tällaiseen vähän pienempimuotoiseen shoppailuun, eli katselemaan hiustuotteita ja kosmetiikkaa. Ei nuo ostokset katselemisen tasolle kuitenkaan jääneet, joten mukaan tarttui mm. leggingsit (jotka on muuten aivan ihanat), sukkia, vartalorasvaa ja ripsari.

Pahinta tässä reissussa oli kuitenkin se, että tajusin olevani jonkun asteen hiustuotefriikki. Prismassa kun on hyllytolkulla erilaisia tuotteita, ja arvatkaa kuka oli ihan onnessaan sen valtavan pullomeren keskellä. Illalla sitten huvikseni aloin tehdä ostoslistaa.. Ostoslista nro 1 oli sellainen, johon kirjoitin kaikki vaatteet, mitä pitäisi hankkia, ja toinen lista oli Haluan -lista. Haluan -listalle kirjoittelin kaikki (tai toivon ainakin, että siinä oli kaikki) hiustuotteet, joita haluan päästä kokeilemaan.. Ja tuotteita kertyi 13! K-o-l-m-e-t-o-i-s-t-a tuotetta, joista osa (eli ehkä 3-5) on sellaisia, että olen niitä käyttänyt, mutta haluan kokeilla uudestaan.. Voi sitä onnen päivää, kun pääsen ostamaan edes yhden tuotteen siltä listalta.. Sitä ennen täytyisi kuitenkin saada kulutettua muutama tuote pois. Ai niin, ja ja melkein kaikki tuotteet tuolla Haluan -listalla olivat hoitoaineita. Taisi olla vain yksi shampoo ja pari hoitosuihketta.. :)

Sitten esittelen vielä loppuun yhden ostokseni, eli ne ihanat leggingsit.  Tuskin maltan odottaa kesää, että pääsen käyttämään näitä.. Ja varmasti ne näyttävt paremmilta, kun muutama kilo lähtee jaloista pois... Jotenkin toi kuva ei kauhean kivalta näytä, mutta noi leggarit on oikeesti aivan ihanat. I like.


Näitä oli myytävänä vielä harmaana ja puuterin/vaaleanpunaisen värisenä. Nyt jälkikäteen pikkasen harmittaa, etten ostanut jokaista väriä.. Ehkä mä vielä joskus palaan hakemaan ne itselleni. :D

Ei kommentteja: