tiistai 16. maaliskuuta 2010

Nyt kävi hassusti

Mä lopetin eilen leipälakon ja karkkilakon. Jälkimmäistä olisi toki kannattanut jatkaa, mutta nää kirjotukset pistää välillä v*tuttamaan, joten karkit piristää kummasti välillä. :P Ehkä sit taas kirjotusten jälkeen parin viikon karkkilakko on paikallaan.

Mutta tähän elämän outouteen palaten. En tiä miten on mahdollista, että heti leipälakon päättymisen jälkeen paino laski melkein kilon! Ehkä keho oli viime viikon säästöliekillä, enkä siksi laihtunut, mutta toisaalta mä kyllä mielestäni söin ihan terveellisesti ja aika paljon. No pääasia on, et paino on sentään pikkasen tippunut. :) Vaaleaa leipää en edelleenkään syö, joten toivottavasti sillä on vaikutusta painon vähenemiseen jatkossa.

Eilen oli muuten äikän kirjotusten esseekoe. Oli hauskaa, kun edessäni istuvalla pojalla oli eväänä suklaata.. Arvatkaa montako kertaa katselin sitä levyä? :D Ehkä toi vähän vaikutti siihen karkkilakon päättymiseen, kyllä mäkin mielläni kirjotuksissa syön karkkia!

Huomenna olis edessä enkun kirjotukset, yhtän en ole lukenut, mutta oon onneks jo päässyt siitä läpi, joten laiskottelu on ihan paikoillaan. Parempaa arvosanaa mä menen kyllä sinne tavoittelemaan, mutta kuuntelut meni niin huonosti, joten taitaa haaveeksi paremmat arvosanat vain jäädä, ainakin enkun osalta.

Eilen myös tuli värjättyä hiukset, ennen- ja jälkeen -kuvia luvassa myöhemmin. ;)

Ei kommentteja: