tiistai 18. toukokuuta 2010

Käsien ja jalkojen hemmottelua

Vuosi sitten suunnilleen ostin Ideaparkin Minus417:sta nail kit -setin, johon kuului kynsinauhaöljy, käsivoiden ja jalkavoide.

Näistä sain juuri eilen kulutettua loppuun jalka- ja käsivoiteen, koska yritin käyttää niitä mahdollisimman säästeliäästi. Vaikka putelit ovat pienikokoisia, vain 50 ml, niin yllättävän riittoisia ne kuitenkin olivat. Säännöllisessä käytössä ne eivät kuitenkaan kovin kauaa kestäisi. Tuoksu näissä molemmissa voiteissa oli aivan ihanan makea. Valitettavasti en osaa sitä tarkemmin kuvailla, koska en ole pahemmin tuoksujen ainesosiin perehtynyt, mutta makea se ainakin oli ja tuoksusta tulee hieman mieleen vanilliinisokeri.


Jalkavoide oli ihan ok tuote, mutta kovia kantapäitäni se ei pystynyt pelastamaan. Kevyenä jalkavoiteena se kyllä menee, jos jalat eivät tarvitse paljoa pehmeytystä ja kosteutusta.

Käsivoide oli aivan  ihanaa. Muutaman päivän käytön jälkeen käsissä alkoi näkyä rasvan vaikutus, mutta kauppatyössä kädet ovat niin kovilla, että rasva toimi vain pienenä ensiapuna. :/ Tavallisessa vähemmän käsiä rasittavassa elämässä tää oli kuitenkin aika huipputuote. :)

Kynsinauhaöljy on tän setin ehdottomasti parhain tuote. Pikkupullolla on kokoa 30ml, ja tuote on todella riittoisaa! oon käyttänyt sitä kohta vuoden aika säännöllisesti niin käsien kuin varpaiden kysinauhoille, ja vieläkin pullossa on puolet jäljellä.

Voisin kyllä ehdottomasti ostaa tuon setin uudestaan, kunhan kynsinauhaöljy loppuu. :D Oikeastaan ostaisin varmaan tuon setin vain tuon öljyn takia, ja nuo muut tulisivat vain iloisena lisänä.

Nyt kun sain nuo rasvat käytettyä loppuun, tilalle otan Body Shopin hamppukäsivoiteen ja jalkarasvan. Toivottavasti näillä aseilla sais kädet ja jalat ylppäreihin hyvään kuntoon.

Ei kommentteja: