torstai 27. toukokuuta 2010

Plääääh

Mikä siinä on kun kerrankin haluaisi ostaa muutaman tuotteen kosmetiikkaa, niin kaupasta ei löydy mitään. Mä olisin halunnut ostaa muutaman itseruskettavan kokeeksi, mutta mukaan päätyi vain tuttu Doven Summer Glow -itseruskettava (siihen, joka ei sisällä niitä hileitä :'D). Olisin oikeesti voinut ostaa useampaa eri merkkiä, mutta jos ei kaupasta sillä kertaa mitään löydy niin ei sitten. Nyt nimittäin tekis todella paljon mieli testailla eri itseruskettavia. ;) Näin kesän kynnyksellä tulee taas oikein kalkkunajalkafiilis, kun aurinko on porottanut useampana päivänä, mutta iholle ei tapahdu yhtään mitään. (Niin miksei se aurinko vois edelleen paistaa..?) Otin varmaan jokaisena päivänä aurinkoa ainakin tunnin, silloin kun oli ne helteet, mutta miksi oi miksi mulle ei tapahdu mitään, ei rusketusta eikä palamista. Mä en kuitenkaan mielelläni kärventäis itseäni auringossa kaiken maailman ihosyöpien ja muiden haittavaikutusten takia, joten itseruskettavat ois ihan jees. Sitä oikeaa siis vaan metsästämään!

Tällä samaisella "shoppailu"reissulla satuin sortumaan hiustuotteisiin *tähän sellainen häpeävä hymiö*. Oli aivan pakko ostaa EHS hiustoitis ja mustikkahoitis, kun ne olivat tarjouksessa 2kpl/2,80€, johan siinä huima 20 sentin säästö tuli. Oli myös pakko ostaa myös tarjouksessa ollut XZ Vanilla Cafe hoitis. Siinä ois nyt taas 2 co-hoitista ja yksi pikahoitis. Vielä kun malttaisi olla aloittamatta noita, kunnes noista nykyisistä loppuu vastaavat tuotteet.

Ostin yhteensä vain 4 eri tuotetta, ja nyt kun tarkemmin ajattelen niin olisin löytänyt enemmän mielenkiintoisia tuotteita jopa meidän pienestä marketista ostettavaksi. Ja niistäkin tuotteista kaikki olisi olleet ihan uusia, joita en ole ikinä käyttänyt.

Joo, että tämmöstä nyt. Illalla tulee vähän parempi postaus, joka mun on jo pitkään pitäny kirjottaa mut en oo saanu aikaseks. :D

Ei kommentteja: