perjantai 7. toukokuuta 2010

Miten menee?

Ruokailut sujuu ihan ok:sti, ainut huono puoli on työt. Tällä viikolla on parina päivänä ollut niin turhat työajat, että noudattamatta on jäänyt päivällinen ja välipala. Ja turha toivo edes haaveilla, että ne kummatkin ehtisi töissä syödä, koska reilua 250g rahkaa ei ihan muutamassa minuutissa hotkaista. Hankintalistalla on proteiinipatukat, joilla sitten voin korvata ainakin joinain päivinä tarvittaessa välipalan. :) Hienointa on se, että tänään hyllyjä täyttäessä huomasin, että jopa meidän pienessä marketissa myydään kyseisiä patukoita! Netistä pitäisi vielä tilata sitä palautusjuomaa, niin sitten kaikki ois hyvin.

Tällä viikolla en  yksinkertaisesti ole jaksanut treenata. Pitkä lomailu on tehnyt tehtävänsä, ja kaupassa työskentely tuntuu todellakin treeniltä. Se jatkuva ympäri kauppaa kävely ja tavaroiden nostaminen ja hyllyttäminen käy ihan treenistä, ja vihdoin kun pääsee kotiin toivoo vain pääsevänsä istumaan. Onneksi ensi viikolla on monta lomapäivää, kiitos helatorstain, joten ensi viikolla ehtii hyvin treenata! Ja sitten kun tähän työhön taas tottuu (eli kun työpäivä ei enää parin viikon kuluttua tunnu missään) on taas puhtia treenata kunnolla. Viime kesänä taisin laihtua kauppatyössä 5 kg, toivottavasti niin käy myös tänä kesänä. ;)

Ruokavalion aloittamisen jälkeen olo on tuntunut heti jotenkin paremmalta, aivan kuin aineenvaihdunta toimisi nopeammin. Paino näytti muuten iltapäivällä kilon vähemmän, mikä on aika hyvin, koska silloin mulla paino on yleensä korkeimmillaan. :D Mutta ehkä tää laihdutus ja painonhallinta lähtee tästä nyt VIHDOIN kunnolla käyntiin.

Siinä teille pikaisia kuulumisia, koko teksti taitaa olla aika epäselvää tajunnanvirtaa, mutta eiköhän siitä jotain selvää saa.

Ei kommentteja: