maanantai 10. toukokuuta 2010

Nyt tekis mieli..

...tilata muutama hiustuote. :D Mun hiustuotemäärä väheni eilen yhdellä (itsetehdyllä) tuotteella, ja tän viikon aikana tulee loppumaan ainakin yksi tuote lisää. Kirjoittelen noista loppuneista tuotearvostelut sitten samaan postaukseen. ;) Mitään kovin suurta ostohimoa en hiustenhoitotuotteita kohtaan vielä tunne, koska määrä on edelleen siinä 20 paikkeilla, mutta olen silti vähän katsellut, mitä seuraavaksi hankin. :D

Nämä hiustuotteet, jotka haluan NYT heti tilata, eivät ole hoitiksia, shampota tai mitään jätettäviä, vaan hiusharja ja muotoilurauta. Valitin joskus, kuinka tuo oma minirauta on huono, ja tänään taas katselin GHD:n sivuja. Aivan ihanan värisiä uusia muotoilurautoja! tahtootahtootahtoonytheti!

Oikeesti haluaisin tän näköisen raudan, mutta käsittääkseni tuo oli kausituote, ja nyt aitoa vaaleanpunaista ghd:tä on hankala enää löytää.

Tämänkin voisin mielelläni kotiuttaa, mutta tuota myydään vaan paketissa, jossa tulee mukana fööni = en tarvitse fööniä, ja hinta nousee..

Nyt harkitsen vakavasti tällaisen ihanuuden hankkimista. :D

Ja tästä harjasta olen kuullut (=lukenut) aivan liikaa kaikkea hvyää, joten pakko tämä myös hankkia. Onneksi Tangle Teezerit ei maksa paljoa.



Muotoilurautojen kuvat täältä.
TT:n kuva täältä.

Ääh, nyt alkaa kauhe pohdinta tilaanko ghd:n vai en.. Edelleen hinta vähän kirpaisee, mutta eiköhän tuo rauta olisi jokaisen euron arvoinen. Ja nyt kun olen taas töissä, niin mikäs sen parempi tapa palkita itsensä, kuin ostaa jotain ihanaa. :) Voisin ostaa tuon vaikka itselleni synttärilahjaksi, kun eilen tuli täyteen 19 vuotta..

Ps. tuhannen kävijän raja rikki! :o

1 kommentti:

anna kirjoitti...

Osta jos tuntuu siltä et se kannattaa :) Onneks olkoon kävijämäärästä :)