keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Dieettiä takana pari päivää

Maanantaina se siis alkoi, tuo tarkan ruokavalion noudattaminen. Itse kyllä vähän joudun sitä soveltamaan, kun töissä lyhyillä tauoilla ei ehdi esimerkiksi vetäistä päiväruokaa tai isoa rahka-annosta naamariin. Nyt alkuun kun koko homma on vielä vähän outoa, eikä varsinaista rutiinia ole ehtinyt syntyä, pyrin syömään ohjeen mukaan 3-4 kertaa päivässä (ja niitä ruokaohjeita oli siis joka päivälle 5kpl, aamiainen, päivällinen, välipala, lounas ja iltapala). Useimmiten päivällinen jää sitten noudattamatta.

Ruokaa saa kyllä ihan kiitettävän määrän syödä, ja heti syömisen jälkeen on tosi täysi olo. Kuitenkin hyvin pian tulee taas nälkä, mutta se kuuluu asiaan ja onhan se sitten kiva odottaa seuraavaa ruokailua. :D Eikä tuo ruoka nyt kovin yksipuoliselta vaikuta, koska lämpimäksi ruuaksi voi valita joko lihaa, kanaa tai kalaa ja lisäksi riisiä, pastaa tai perunaa, ja jo pelkästään noista aineksista saa monta eri ruokavaihtoehtoa + tietenkin kasviksia löytyy vaikka millä mitalla. Itse olen lähinnä tyytynyt kurkkuun ja tomaattiin.. Alussa kyllä vähän hirvitti se rahkan määrä, kun välipalaksi ja iltapalaksi pitää syödä purkillinen rahkaa, mutta nyt kun asiaan on tottunut niin nou hätä. Sitä paitsi rahka on hyvää. :P

Treeniä en ole vielä kertaakaan tämän viikon aikana tehnyt, sillä työt kaupalla alkoivat ja siitä syystä olen muutenkin ihan puhki siitä jatkuvasta kävelemisestä. Sen lisäksi eilen vielä pyöräilin töihin (5km/suunta) niin johan tuntuu jaloissa! Sitten kun kunto taas alkaa paremmin kestää, niin uskon että kiinteytymistä ja laihtumista tapahtuu. :)

Sitten niihin motivaatiofarkkuihin.. Ne saapuivat maanantaina postissa ja järkytyin niiden pienestä koosta! Ostin tässä hiljattain itselleni kokoa 31 olevan farkkuhameen, joka mahtuu päälle, mutta nuo muka samaa kokoa olevat farkut eivät todellakaan tule ikinä mahtumaan päälleni. Ei vaikka laihtuisin sen 15kg. Pyysin sitten 6v nuorempaa pikkusiskoani koittamaan niitä myös päälle, eikä ne farkut mahtuneet sillekään, vaikka ei sisko mikään läski ole. :D Elämä on epäreilua, lähetän ihanat motivaatiofarkkuni takaisin, ja koitan löytää jotkut muut tilalle sitten joskus.. Ai niin, ne farkut näytti muuten ihan xs-kokosilta tai ehkä jopa 34/36 kokoisilta, ja mä olisin tarvinnut ainakin kokoa 40 (tai 42) olevat housut. Tässä sen taas näkee että nuo koot saattavat heitellä aika paljon eri merkkien ja mallien välillä..

Ei kommentteja: