maanantai 17. toukokuuta 2010

Tuotteet, jotka eivät ikinä lopu

Mulla on muutaman hiustuotteen kanssa sellainen tilanne, että tuntuu kun kyseiset tuotteet eivät loppuisi ikinä vaikka kuinka ahkerasti niitä yrittäisi käyttää. Osa näistä tuotteista on huteja, joten niiden käyttäminen pois on aika tuskaa, mutta kuitenkaan niitä ei raaski heittää poiskaan. Suurin osa on kuitenkin jopa ihan hyviä tuotteita, mutta joku niissäkin tökkii.

TRESemmé lämpösuoja on yksi näistä ikuisuuden kestävistä tuotteista. Pullo on iso (300ml), mutta tuotehan on aivan älyttömän hyvää hinta-laatu -suhteeltaan. En enää suoristele niin paljon hiuksia, joten lämpösuojaakaan ei kulu. Ja vaikka suoristaisin näitä useamminkin, uskallan väittää että tuo tuote kestäisi vielä jokusen kuukauden, sillä tuo on ollut mulla jo yli puoli vuotta, ja vasta puolet on kulunut..



Bonacuren latvasuojan ostin melkein vuosi sitten ja sitä on vieläkin jäljellä! Ostin tuon väriä suojaavan latvasuojan siksi, koska silloin mulla oli vielä alimmissa hiuksissa tummaa väriä. Tätä ennen mulla on ollut myös BC latvasuojaa pari putelia, kun lahjaksi sain, mutta ne olivat niitä tavallisia (ei väriä suojaavia). Jotenkin siis tuntuu, että mulla on ollut tuota latvasuojaa olemassa aina. Saa nähdä miten tulen toimeen sitten kun tuo joskus vihdoin loppuu. :D



Tigin Curls Rock latvasuojaa/jätettävää en ole paljoa ehtinyt käyttää, mutta missään vaiheessa ei ole tullut sellaista wau mikä tuote -tunnetta, eli en oikein tykkää käyttää tätä. Joka tapauksessa kun saan tuon BC latvasuojan käytettyä, niin on pakko ottaa tää tilalle, että sais joskus tänkin käytettyä loppuun.



Tigin Control Freak -seerumi on kyllä ihan ok tuote, mutta harvemmin tätäkään tulee käytettyä, kun en föönaa ja suorista pahemmin hiuksia. Loppumista odotellessa, voi mennä kyllä "hieman" aikaa, koska ostin tän viime vuoden heinäkuussa, ja puoliväli on vielä edessäpäin.



Tigin Dumb Blonde -rekku/hoitis.. Mitä tästä nyt sanoisi. Yhteiselo ei todellakaan toimi. Rekkuna tätä en halua käyttää silikonien vuoksi, joten käytän tätä erittäin harvoin pikahoitiksena ja satunnaisesti CWC-pesuissa. Onneksi tätä on jo puolet kulunut, niin kohta pääsen ostamaan kaipaamani EHS mustikkahoitiksen. En viitti ostaa montaa silikonipitoista hoitistavarastoihin, varsinkin kun tuotemäärää pitää vähentää, joten tää DB saa korvata vielä hetken aikaa mustikkahoitista..



Tigin Foxy Curls aiheuttaa mulle aika paljon epätoivoa, vaikka puteli onkin pieni. Mitäs menin silloin joskus vahingossa tilaamaan näitä kaksi kappaletta. Onneks kuitenkin toinen puteli on jo loppumaisillaan, ja sen toisen ajattelin ottaa tehokäyttöön, ei tuollainen pikkuputeli kauaa kestä, jos sitä ahkerasti käyttää vaikka jokaisessa pesussa. :)

Ei kommentteja: