sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Mitä ihmettä?

Ruokavalion ohje jääkaapin ovessa. Vieressä ostoslista. Tavoite laihtua. Mehukeiton tekoa. Mitä ihmettä on oikein tekeillä?


Jutta Gustafsbergin blogia lukeneet varmasti jo arvaavat. ;) Tänään tuonne blogiin ilmestyi ruokavalio, jota aion parhaani mukaan yrittää noudattaa. Pyrin kyllä täydellisyyteen ja siihen ettei mitään lipsahduksia tule, mutta voi olla että jossain vaiheessa niitäkin tulee..

Aloitan henkisesti valmistautumaan tuohin dieettiin kokkaamalla tänä iltana mehukeittoa, ettei aamulla tarvitse silmät ristissä sitä alkaa tekemään. Onneksi meillä keitetään kesällä marjoista mehua, eikä sekaan ole varmaan koskaan laitettu sokeria, joten sokeroimattoman mehukeiton tekeminen on onneksi helppoa. Toki varmaan kaupasta täytyy katsoa, josko sieltä löytyisi vähän muitakin keittovaihtoehtoja.
Kuvassa ei suinkaan ole Koskenkorvaa tuossa pullossa, vaan sitä mehua. :D


Eniten mua ehkä pelottaa se, miten tuo dieetti tulee onnistumaan kun olen töissä. Meidän kaupassa kun on henkilökunnalle herkkuja (eli pullia ja karjalanpiirakoita, jälkimmäiset naminami :P) tarjolla, ja viime kesä menikin töissä lähes niiden voimalla.. Mitenkäs tänä kesänä, kun pitää raahata omat eväät mukana.. Mutta olen päättänyt onnistua, jos muutkin pystyvät, niin kyllä minäkin!

Ei kommentteja: