perjantai 14. toukokuuta 2010

Plusmiinusnolla

Tän viikon aikana on loppunut jo kaksi hiustuotetta.

Ensin loppui omatekevä latvasuoja/jätettävä Fox's Shea Butter Conditioning Cream, josta olen joskus jo jotain postannut.


Mielestäni tuo on aivan loistava ja toimiva tuote, joka pelasti kyllä latvani. Tai sen vähän, minkä niistä enää pystyi pelastamaan.. Käytin tuota lähes jokaisen pesun jälkeen, joten ne kerrat jolloin en käyttänyt on laskettavissa varmasti yhden käden sormilla. Ensimmäisen satsin tein tuota helmikuussa, joten tuo pieni purkillinen kesti säännöllisessä käytössä aikalailla tasan 3 kuukautta. :) Riittoisaa tavaraa siis, eikä hintakaan ole paha. ;) Noh, pakkohan tätä oli taas tehdä lisää, joten tuotemäärä ei vahingossakaan pääse vähenemään.

Toinen loppunut tuote on Tigin Moisture Maniac shampoo, jonka loppumisesta olen enemmän kuin onnellinen.

Ostin tuon 750ml putelin viime vuoden heinäkuussa, ja silloin käyttelin sitä muutaman kuukauden putkeen jokaisessa pesussa. Lopulta päänahkani alkoi kutista aivan kauheasti ja lisäksi päähän alkoi ilmestyä pieniä paukuroita, ja näin jälkeenpäin tiedän syyn. Tuo shampoo nimittäin sisältää kuivattavaa alkoholia, joten ihmekös tuo että päänahka alkoi reagoimaan, kun pitkän aikaa putkeen tuota tuli käytettyä. Onneksi sitten löysin hellävaraisemman shampoon, joten MM siirtyi vähemälle käytölle. Nyt kun taas pitkästä aikaa käytin tätä kahdessa pesussa peräkkäin, niin tuli todettua ettei tämä sovi kyllä mun hiuksille ja päälle. Hiukset tuntuu heti paljon kuivemmilta, vaikka nimenomaan MM shampoota ja hoitista suositellaan kuiville hiuksille..

Mä en kyllä viitsi suositella tätä shampoota jatkuvaan pidempiaikaiseen käyttöön kenellekään, enkä varsinkaan herkän päänahan omaaville.Satunnaisessa käytössä tää kyllä menee, ja tuoksukin on varsin ihana. ;) Jotkut sanovat että MM tuoksuu eltaantuneille hedelmille, mutta mielestäni tämä tuoksuu hieman ananakselta ja hyvällä tavalla hedelmäiseltä. Tuoksu ei kuitenkaan ole mikään äklömakea, eikä tuoksu ole missään vaiheessa ällöttänyt, kuten useimmilla Tigin tuotteilla on tapana ällöttää mua ainakin alkuun.. En siis osta tätä uudestaan, vaikka tuoksu takia voisin melkein jopa harkita. :D Onneksi on kuitenkin vielä tuota MM hoitista jäljellä, joten voin sitä nuuskutella, jos mieli tekee.

Ja kun hiustuotteet eivät missään tapauksessa saa vähentyä, niin uusin tulokas on Dermosilin hiusnaamio, eli Give Moisture hair mask.. Jälleen kerran ollaan siis plus miinus nolla -tilanteessa. Ei hyvä. Kyllä nuo tuotteet tuosta vielä joskus vähenevät, ehkä.

Ei kommentteja: