perjantai 21. toukokuuta 2010

Pohpohpohdintoja

Tässä aikani kuluksi mietin ja laskin huvikseni kuinka monella hiustuotteella pärjäisin. Todellisuudessahan pärjäisin varmaan vain yhdellä shampoolla ja hoitiksella, mutta totta kai hiustuotefriikillä täytyy olla jokaiseen tilanteeseen ja mielentilaan sopiva tuote!

Shampoita pitää olla kolme (tällä hetkellä omistan 4 erilaista), eli hopeashampoo satunnaiseen keltaisuuden poistoon/vähentämiseen, ja MOPin C-system hydrating normaaleihin pesuihin + tietenkin Herbinan syväputsari.

Hoitiksia löytyy tällä hetkellä 8-9 (riippuu laskeeko Dumb Blonden hoitikseksi vai rekuksi, ite laskisin ehkä hoitikseksi). Ehdottomasti tarvitsisin kerrallaan 2 silikonitonta hoitista CO-pesuihin (EHS + XZ). Sitten totta kai pari kosteuttavaa eli Tigin OH ja MM, ja yks kelpo yksilö eli MOPin hoitis. Ai niin, ja yksi silaripitoinen, joka olisi ehdottomasti EHS mustikka, mutta tällä hetkellä tuo pirun Dumb Blonde saa hoitaa sen virkaa.. Yhteensä siis tarvisin 6 hoitista. :D

Lämpösuojista (2kpl) riittäisi hyvin TRESemmén lämpösuoja ja rekuista Joicon rekku. Latvasuojista riittäisi helposti vain tuo omatekemä, ja latvasuojia mulla näyttäis olevan 3kpl..

Sitten on tietty vielä kaikki öljyt, joita on kiva sekoitella hoitiksiin ja muuten vaan käyttää hiustenhoidossa. Mutta juu, lopputulos = ei mulla kovin montaa tuotetta näyttäis olevan, joita en tarvitse. :( Mikä pettymys, koska odotin et pärjäisin vähän vähemmällä määrällä. Sen lisäks monen monta tuotetta on vielä kokeilematta, joten ties mitä helmiä tulevaisuudessa tulen vielä löytämään. ;)

Ei kommentteja: