perjantai 19. helmikuuta 2010

Hiustuotteet

Saanko esitellä, kaikki hiustuotteeni:

 

 


Ja tietenkin unohdin kuvasta ainakin yhen tuotteen pois, mutta vähempi parempi.. ;) Sitä paitsi, joitain tuotteita on varastossa vielä toinen puteli, joten en niitä sit jaksanu ottaa mukaan kuvaan.

XZ:n tuotteet, eli XZ tyrnihoitis, XZ xylitolhoitis, Muumi selvityssuihke ja XZ suklaavanilja hoitosuihke. Tyrnihoitista en ole vielä käyttänyt, mutta tänään se pääsee testiin. Xylitolia tykkään käyttää co-pesuissa ja muumisuihkeesta en osaa oikein sanoa vielä mitään. Mutta suklaavanilja hoitosuihkeesta en tykkää, onneksi se loppuu ihan kohta.



MOP C-System Hydrating Shampoo ja Herbina Ultra style shampoo (syväputsari). Tykkään näitä molemmista tosi paljon! MOPin shampoo on mun suuri suosikki ja Herbinan syväputsari on oikein hyvä syväputsari. Ja mikä parasta, hinta-laatu -suhde on kohdallaan. ;)



Erittäin Hieno Suomalainen hiushoito, mustikkashampoo ja mustikkahoitoaine. Hih, tykkään myös kaikista näistä. EHS hiushoitoa käytän vain co-pesuissa, en usko että siitä yksinään mihinkään muuhun olisi. Mustikkashampoo on mun toinen lempparishampoo MOPin jälkeen, ja mustikkahoitis tän hetken yks suosikkihoitis. Näissä mustikkatuotteissa on myös ihana mustikan tuoksu. <3



Joico Color Endure Violet Shampoo ja Joico K-PAK Deep-Penetrating Reconstructor, tutummin siis Joicon hopeashampoo ja rekku. Molemmat ihania tuotteita ja molemmat tuoksuvat ihanilta. Hopeashampoo tuoksuu mustikalta ja rekku banaanilta/kookokselta.



Tigin tuotteet, eli Moisture Maniac hoitoaine ja shampoo,  Dumb Blonde "rekku"/hoitoaine, Oatmeal&Honey hoitoaine ja Foxy Curls hoitoaine. Nämä kaikki ovat myös ihan ok (huom, vain ok), mutta luulen etten tule ostamaan näistä muita lisää kuin OH hoitista ja ehkä MM hoitista.



Lämpösuojat, Tigi Bed Head Control Freak Serum ja TRESemmé  lämpösuoja. Kumpikin ihan ok tuotteita, ja molemmat tuotteet tuksuvat ihanilta.



Jätettävät/latvasuojat. Oma tekemä jätettävä, josta puhuin jo täällä, Bonacuren latvasuoja ja Tigi Catwalk Curls Rock Leave-In Moisturiser. Eniten tykkään tuosta itsetehdystä jätettävästä ja BC latvasuojasta. Tigin jätettävä ei ainakaan vielä ole mua vakuuttanut. ;) Voisin siis jopa luopua tuosta tuotteesta!



Ja viimeisenä tulee öljyt, joita en varsinaisesti laske hiustuotteisiini kuuluvaksi. Pienestä Tuoksukaupasta tilatut jojobaöljy ja avokadoöljy, jojobaöljystä varsinkin tykkään, vaikka en näitä kovin montaa kertaa ole ehtinyt käyttää.

 


Tarkemmat arvostelut tuotteista tulee sitten, kun saan niitä käytettyä loppuun. ;) 

Ei kommentteja: