torstai 4. helmikuuta 2010

Hiuskriisiä pukkaa

Talvi tekee kyllä taas niin "hyvää" näille hiuksille, ettei tosikaan. Hamppuhiukset alkavat taas olla valloillaan, joten eiköhän kohta olis taas kunnon tehohoidon aika.. Herbinan MarjaSpa -hoitosuihkeen loputtua tein siihen suihkuputeliin oman sekoituksen öljyistä, jota voin sitten kokeilumielessä suihkia latvoihin.
Tältä näyttää siis tää mun oma sekoitus:
1 osa jojobaöljyä
1 osa avokadoöljyä
3 osaa vettä
n.1 osa Tigin MM hoitista
Testimielessä tein vain pienen annoksen tuota, ja mittana käytin pientä lusikkaa. Muutamaan käyttökertaan tuo määrä riittää. Tosin en uskalla kauhean paljon tota suihkutella, ettei hiukset rasvoitu. Toivon ton todellakin tekevän jotain ihmeitä näille ylikuiville latvoille. Ja jos tuo ei auta, niin ei hätää, uusi sekoitus vaan kehiin. :D

Ja siihen hiuskriisiin.. Ensinnäkin nää hiukset on ihan älyttömän kuivat. Kun hiuksia rutistelee, niin oikeasti kuuluu rätinää, että sen verran kuivat nää on. Odottelen tässä sitä, että saan tilattua itselleni jotain todella kosteuttavaa hoitista.

Toiseksi, mulla on viha-rakkaus suhde tähän värin ja hiuksiin yleensä. Haluisin värjätä, vaaleana tosin väri pysyis, mutta jotain kivaa pientä uudistusta haluaisin. Kuitenkin nää hiukset on tässä kunnossa, niin haluan nyt eka hoitaa ne parempaan kuntoon ja sitten vasta rääkätä värjäyksellä. Toisaalta haluan myös säästää rahaa, ja tehdä tälle letille jotain vasta ennen ylppäreitä. Kuitenkin toi oma väri on ihan ok, että kyllä sen kanssa kestää vielä jonkun aikaa, mutkunmähaluuuuun...

Kolmanneksi tää pituus on varmaan ikuinen ongelma. Nyt nää on puolipitkät, ja vähän aikaa sitten  näistä leikattiin se pari senttiä pois. Musta tuntuu et nää ei kasva ikinä, varsinkin kun haluan pitkät hiukset. +20 cm tähän pituuteen ois ihan kiva, mutta kyllä mä nyt alkuun vähän vähempäänkin tyydyn. Jos olisin alkoholisti, tarttuisin pulloon, mutta koska oon hiushörhö niin taidan tarttua biotiinipurkkiin. Totesin kyllä jo sen yhden kuurin jälkeen, et mitään huomattavaa eroo ei ollut huomattavissa, mutta jos vaikka toisen kuurin jälkeen olis.. täytyy varmaan kohta mennä sinne apteekkiin hakemaan sitä biotiinia, et saan edes jonkunlaisen mielenrauhan. Mun on pakko saada pidemmät hiukset. Mulla on oikeestaan kolme vaihtoehtoo, mitä voin tehdä.
1. hankin hiustenpidennyksen ja maksan itteni kipeeks..
2. marssin kampaajalle ja sanon et se saa leikata näihin uuden mallin (eli siinä lähtis sit viä lisää pituutta)
3. koitan vaan kestää ja hankin vaikka sitä biotiinia
 Pahinta tässä on se, että voisin melkeimpä toteuttaa nuo kaikki. Mut ehkä mä nyt vaan tyydyn hetkeks tohon vaihtoehtoon nro 3.. Ja vingun täällä blogissa sit siitä, kun mun hiukset ei kasva. Katoin tässä just takimmaisia hiuksia peilistä, ja oli tosi kiva huomata et nää hiukset on tosi säälittävän lyhyen näköset kun ne on ponnarilla.

Ei kommentteja: