maanantai 22. helmikuuta 2010

Se on loppu ny..

...nimittäin XZ suklaavanilja hoitosuihke! Alussa pidin tuotteet tuoksusta, mutta hyvin äkkiä tuoksu alkoi tympiä. Oli siinä sitten kiva yrittää käyttää tätä pois, kun 2/3 tuotteesta oli jäljellä, ja tuoksu oli ällöttävä. Tätä siuhketta piti myös suihkia varovaisesti hiuksiin, sillä jos suihki liikaa niin hiukset olivat kyllä sen jälkeen todella lähmäisen näköiset. (Näin kävi siis muutamaan kertaan.. :D ) Kyllä tuo varmasti hiuksia hoiti jonkin verran, mutta tuoksun ja lähmäävyyden takia en ostaisi uudestaan.



En jaksanut ottaa itse kuvaa, joten kopsasin kuvan XZ:n sivuilta. Kuvassa sattuu nyt olemaan koko suklaavanilja -tuoteperhe, mutta ei sillä niin väliä.

Olen myös käyttänyt tuota suklaavaniljahoitista, tuoksu oli kirjaimellisesti nimensä mukaan suklaavanilja, mutta parempi kuin tuossa hoitosuihkeessa. Käytin hoitista silloin co-pesuissa, ja siihen tarkoitukseen se sopi hyvin. En tainnut koskaan edes yrittää käyttää sitä normaalina pikahoitiksena. Mun muistikuvat ei tosiaan ole kovin vahvat, koska siitä on varmaan jo puoli vuotta aikaa, kun viimeksi käytin tuota hoitista. Shampoota en ole edes kokeillut, ja yllättävää kyllä en edes koe mitään halua kokeilla.

Tällä viikolla muuten tulee varmaan loppumaan myös toinen hiustuote, mikä on aika uskomatonta. :D Voin sit varmaan hyvillä mielin hankkia niitä lisää.. ;)

Ei kommentteja: