keskiviikko 3. helmikuuta 2010

Shoppailua

Tänään tuli sit pitkästä aikaa shoppailtua. Löytyihän kaupoista onneks aina jotain kivaa, ja osa vaatteista tuli  kyllä ihan tarpeeseen, vaikka paljon multa jäi ostamattakin..

H&M tuli ostettua ihan peruspaitoja, musta ja kaksi valkoista. Ihan tarpeeseen tulivat, koska mulla alkaa olla kaikki normaalit peruspaidat tosi käytettyjä, hyvä että kotona kehtaa niitä enää pitää. :D



Lindexiltä löytyi sitten sukkahousut, tosin ehkä hieman heräteostoksena, mutta kuitenkin. Ja sitten leggingsit, jotka näytti henkarissa todella oudoilta. Onneksi tuli sovitettua, koska jalassa ne olivat ihan kivan näköiset. Muutenkin yritän nykyään sovittaa kaikkia ruman näköisiä vaatteita, koska henkarissa roikkuessa ne saattavat olla kamalan näköisiä, mutta päällä sen sijaan tosi kivan näköisiä.



GinaTricotista löytyi ihanan värinen paita/tunika, tykkään. :)



Seppälästä löytyi uusi sininen kynsilakka mun loppumispisteessä olevan Dependin sinisen lakan tilalle. Odotan innolla et pääsen testailemaan tuota sinistä, näyttää meinaan pullossa todella hyvältä! Ja kisulle ostin vielä naksuja Faunattaresta.. Ja tosiaan tuossa kuvassa pitäis näkyä se lakkapullo, tosin aika heikolta näyttää mutta kyllä se siinä pussin vieressä on. :D



Ja pari uutta hiustuotettakin tuli ostettua, Muumi -selvityssuihke ja XZ tyrnihoitis. Muumisuihke tulee kyllä ihan tarpeeseen, tuo hoitis oli muuten vaan pakko ostaa. Löysin muuten aikas hyvän meikkivoiteen, sävyltään se on mulle just tarpeeks vaalea. Nyt mun ei enää tarvi sekotella 2 eri meikkivoiteesta itelleni sopivaa sävyä, vaan voin käyttää suosiolla tuota.


Ei kommentteja: