lauantai 10. huhtikuuta 2010

-417

Onko -417 -tuotteet tuttuja? Minus417 -tuotteet ovat Kuolleenmeren kosmetiikkaa, ja tuotteita myydään ainakin Ideaparkissa -417 myymälässä, muistaakseni näitä liikkeitä on parilla muullakin paikkakunnalla, mutta en valitettavasti muista missä.



Esittelen tässä kaksi tuotetta, jotka ostin 1,5 vuotta sitten ja vasta nyt olen saanut tuotteet kulumaan loppuun. Kyseessä on siis Laventelin tuoksuinen vartalokuorinta/kuorintasuola ja saman sarjan vartalovoi.



Vartalovoi kesti siis säännöllisen epäsäännöllisessä käytössä reilun vuoden ja vartalovoin tapaan se oli aika tuhtia tavaraa. Riittoisaahan tuo tuote ainakin oli, sillä olen käyttänyt sitä lähes joka päivä alkuvuoden ajan.  (Riittoisaa myös verrattuna siihen, että olen onnistunut käyttämään parissa viikossa Doven 250ml vartalorasvan loppuun...) Purkki on aika iso (250 g) mutta lasken sen hyväksi puoleksi, sillä hintakin on korkea.. Tuoksu alkoi loppuvaiheessa tökkiä, mutta itsepähän silloin tuon tuoksun valitsin..



Kuorintasuola ei ole vielä ihan kokonaan loppunut, mutta kerron siitäkin tässä samalla, kun se kuitenkin parin käyttökerran päästä loppuu. Kuorintasuola tuoksuu mielestäni paremmalta (jotenkin raikkaammalta), kuin vartalovoi. Tuotetta voi käyttää koko vartalolle, ja mielestäni tuo kuorintasuola on ihanaa. Se kuorii ihoa sopivasti ja jättää ihon mukavan tuntuiseksi. Painoa tällä purkilla on 360g. Huono puoli tässä on mielestäni tuo purkki. Varsinkin märillä käsillä sitä on hankala käsitellä, ja olenkin sen muutamaan kertaan onnistunut pudottamaan lattialle, jolloin sisältö on tietenkin myös siinä lattialla.. Ja kaiken tämän olen onnistunut tekemään, vaikka kadet olisivat olleet kuivat, siinä sitten vaan keräilee kuorintasuolat takaisin purkkiin, koska tuote on liian kallista heitettäväksi hukkaan.

Ostin nämä tuotteet "alennuksesta", jolloin näillä oli hintaa yhteensä 50€. Nykyisitä hinnoista en osaa sanoa, ovatko ne nousseet vai laskeneet.. Ehdottomasti plussaa siitä, että kuorintapurkin kyljessä lukee eri tuoksuvaihtoehdot! Mietin pitkään, mitä tuoksuvaihtoehtoja näissä oli, mutta muistin vain sen josta en pitänyt.. :D Tuoksuvaihtoehtoina näissä on siis Laventeli, Kiwi&Mango, Passion-hedelmä ja Maito&Hunaja.

Voisin ehdottomasti ostaa näitä lisää, mutta hinta kyllä pistää harkitsemaan kaksi kertaa. Luultavasti maanataina olen menossa käymään Ideaparkissa, joten nähtäväksi jää, tarttuuko -417 -liikkeestä  jotain mukaan.

Ei kommentteja: