maanantai 19. huhtikuuta 2010

Lenkkeilyä + vinkki

Tänään onkin sitten tullut oikein kunnolla lenkkeiltyä. Kävin vielä illalla n. 3,5km lenkillä, ja aikaa kului kutakuinkin 45min. Nyt illemmalla oli huomattavasti parempi lenkkeilysää, sillä nuo hiekkatiet olivat päivän aikana kuivahtaneet sen verran, että ehkä huomenna voisin uskaltautua pyöräilemään iltalenkin! Hyvästi siis kaiken maailman tekosyyt, liikuntaa vaan lisää. ;) Tänään tuli siis lenkkeiltyä n. 8,5km eli tyytyväinen olen. Vielä kun tää liikuntainnostus jatkuis, niin hyvä..

Tässä muuten pieni linkkivinkki loppuun. KuntoPlussan sivuilta löytyy reittisuunnittelu (http://kuntoplus.fi/route), jonka avulla voi helposti "mitata" lenkin pituuden. Tuolla minäkin mittasin kuinka pitkä matka iltalenkistäni tuli. ;) Suosittelen tuota siis lämpimästi. Ajattelin tässä vielä tänäiltana mittailla, että millaisia lenkkejä tästä lähiympäristöstä löytyy, ja samalla myös katsoa mihin asti pitää kävellä että tulee esim. 5km lenkki.

Tein tuohon sivupalkkiin pienen äänestyksen, joten muistakaa äänestää. Ihan mielenkiinnosta on kiva tietää, mikä teitä lukijoita eniten kiinnostaa. :) Samalla saan vähän tietoa siitä, mistä kannattaa kirjoittaa enemmän ja mikä jättää (ehkä) vähän vähemmälle.

Ei kommentteja: