tiistai 27. huhtikuuta 2010

Kyselyn tulokset

Kyselyn aiheenahan oli siis mikä blogissani kiinnostaa eniten. Vastausvaihtoehtoina olivat tuotearvostelut, ruokaohjeet, kynsipostaukset, laihdutus ja hiusjutut, joista sai valita joko yhden tai useamman vaihtoehdon. Eniten ääniä sai laihdutus, ja toiseksi eniten tuotearvostelut ja ruokaohjeet. Vähemmälle jäi siis kynsi- ja hiusjutut.

Vastausten perusteella äänimäärät kulkivat aikalailla käsi kädessä postausten mukaan, laihdutuksesta olen kirjoittanut aika paljon, joten se sai myös eniten ääniä. Vähän sama juttu tuotearvostelujen kanssa. Blogi tulee kuitenkin jatkumaan samanlaisena, eli kirjoittelen aina laihduttamisesta kun siltä tuntuu, ja tuotearvosteluja tulee aina, kun joku tuote vihdoin loppuu. :D Toki muistakin aiheista tulee postauksia, mutta nyt näyttää siltä että kynsipostaukset jäävät aika paljon taka-alalle kesän ajaksi. :/ (ja tästä voi sitten syyttää kesätöitä..)

Ja nyt kun tuo vanha kysely on ohi, niin laitetaan kysely tuosta eilisessä postauksessa pohtimastani aiheesta. Uskon että kyselymuodossa tulen saamaan enemmän vastauksia, onhan se helpompaa klikata yhtä vaihtoehtoa, kuin kommentoida postaukseen. ;) Muistakaahan siis äänestää! Jos vastausvaihtoehdot ei miellytä, niin saa toki kommentoidakin. :)

Ei kommentteja: