torstai 29. huhtikuuta 2010

Siivoilua ja hiusjuttuja

Oon tänään kuluttanu suuren osan ajasta kaappien perusteelliseen siivoamiseen. Kuitenkaan tuo käytetty aika ei ole tuottanut tulosta, koska tätä menoa voisin varmaan vielä viikon jatkaa, ja ehkä silloin kaikki kaapit olisi pengottu perinpohjin ja turhuudet heitetty pois..

Erittäin iloiseksi tulin, kun löysin kaapista Rial-vaalennusvoiteen. Olin pitkään aivan varma, että ostin niitä joskus muinoin 2kpl, mutta tuo toinen paketti oli mystisesti kadonnut yhteen kaikkea turhaa pursuavaan kaappiin. Voi sitä riemua kun se vihdoin löytyi! Siitä sitten peilin luo tarkkailemaan huimaa sentin mittaista tyvikasvua, jonka jälkeen uskottelin itselleni, että sille on PAKKO tehdä jotain. :D Mullahan on siis luonnostaankin vaaleat hiukset, joten kyllä tota tyväriä ois voinut vielä toisen sentin kasvattaa ja vasta sitten värjätä, mutta tätä se kärsimättömyys tuottaa. Ja onhan nyt vappu tuloillaan, niin pitäähän vappuhiukset sentään olla. (Oikeestaan tällä hetkellä tuntuu siltä, et evvk koko vappu..) Siinä sitten värjäsin tyvärin tuolla Rialilla, ja nyt on Joicon rekku + Tigin MM sekoitus päässä hoitamassa värjäysen rasittamaa toivottavasti paremman näköistä ex-tyväriä. :D

Mistä tulikin mieleen, että aina tuon Rialin käytön jälkeen hiukset näyttävät kauniisti kusenkeltaisilta.. Pikkusiskoni sitten väläytti hiustenpesun jälkeen, että näytän ihan kusipäältä. :'D On kyllä suorastaan mieltä lämmittävä kommentti. Tässä tilanteessa taas toivoisin, että omistaisin sen hopeahoitiksen. Hopeashampoota en viitsi heti vaalennuksella rääkättyihin hiuksiin laittaa, joten hopeahoitis olisi ollut ihan jees neutralisoimaan tuota keltaisuutta. Onneksi nuo hiukset ei yleensä oo näyttänyt enää kuivuttua yhtä keltaisilta, joten toivottavasti tänään kuivuttuaan ne näyttäis myös siedettäviltä..

Ei kommentteja: