perjantai 2. huhtikuuta 2010

Kevättä ilmassa

Kerrankin ihana ilma! Aurinko paistaa ja lumet sulaa kovaa vauhtia. :) Tekis hirveesti mieli lähteä lenkille, mutta minäpä olen sitten kipeenä, joten voin suosiolla unohtaa koko ajatuksen. Mistään pahasta taudista ei ole kyse, vaan ihan tavallisesta kurkukivusta. Kurkkikipu on ehkä pahinta, mitä tiedän. Melkein toivoisin olevani kuumeessa tai vaikka mahataudissa, mutta ei kurkkukipua. Äärimmäisen rasittavaa, kun koko ajan sattuu kurkkuun, ei voi syödä tai juoda mitään, paitsi tarkoin valittuja ruokia/juomia, jotka saa menemään kurkusta alas. Tänään sentään pystyn jo puhumaan, mutta kurkussa on edelleen sellainen outo tunne. Mä en ole kovin usein kipeenä, mutta silloin kun satun olemaan, niin mulle tulee kurkkukipu plus kaiken maailman nuhat ja kuumeet pahimmassa tapauksessa.

Ulos tekee kyllä hirveästi mieli mennä nauttimaan auringon paisteesta, ehkä täytyy vähän mennä kävelemään tuohon pihalle tai mennä istuskelemaan ulos sohvalle. Samalla pääsen testailemaan uusia auronkolaseja. :D Mistä tulikin mieleen, että nyt ois varmaan ihan hyvä aika ruveta hankkimaaan kaikkia mahdollisia auronkovoiteita, terkuin Kalkkilaivan kapteeni, joka ei ikinä rusketu vaan palaa aivan liian helposti. Tänä kesänä tosin ajattelin jopa vältellä aurinkoa (ja suosia itseruskettavia), koska vihdoin ja viimein mun tajuntaan on iskenyt se tieto, että jatkuva palaminen ja ruskettuminen vanhentaa ihoa huomattavasti. Mä aloin oikeesti miettiä asiaa, ja tajusin et ne tutut, jotka oikeesti on tosi ruskeittuneita, niin on myös ryppyisempiä niin naamasta kun vartaloltaan. Ihan parikymppisissä tätä ei kyl huomaa, mutta ihan katsokaapa vähän vanhempia ihmisiä. ;) Mä en halua olla vanhana kurttunen.. Siksi hankin oikeesti kunnon aurinkorasvoja, enkä varmaan uskalla kohta mennä pihalle ilman kunnon suojakertoimia. :D

Kevät- ja kesävaatteitakin pitäis päästä ostamaan mahdollisimman pian. Samoin se kirottu ylppäripuku, jota en sittenkään taida ruveta itse tekemään. Tosin en ole vielä uskaltanut käydä katsomassa viimeisimpien aineiden alustavia tuloksia, joten pahimmassa tapauksessa musta ei tule ylioppilasta tänä keväänä.

Kevään kunniaksi muokkailin vähän blogin ulkoasua, tosin vieläkään en ole täysin tyytyväinen. Tän kevätinnon myötä ulkoasu saattaa vaihtua tiuhaan tahtiin, kunnes löydän sen "itseni näköisen" ulkoasun tänne. :)


PS. Aurinkoista Pääsiäistä!

Ei kommentteja: