tiistai 20. huhtikuuta 2010

Päivän ruoka

Muotiblogeissa esitellään päivän asuja, niin mä sit vuorostaan esittelen päivän ruokia. :P

Tänään pitkästä aikaa innostuin laittamaan ruokaa, ja alkoi tehdä mieli kermaista pastaa. Päädyin sitten kokkailemaan kermaisen kanapastan. Ja ikinä ennen en ole kokeillu kokata mitään kermaista, joten lopputulos vähän pelotti..


Ainekset:
makaronia (olisin halunnut erilaisia, mut kaapista ei löytynyt :/ )
vettä
kanaliemikuutio
kanaa
ruokakermaa
aromisuolaa

Mä teen yleensä tällaiset perusruuat ilman ohjetta, ja laitan kaikki ainekset summassa ja välillä maistelen tarviiko esim. suolaa lisää. Siksi en laita mitään tarkkoja ohjeita tänne blogiin, koska en näistäkän aineksista mitään mitannut erikseen. :D Täällä kuitenkin yksi ohje nopeaan kermaiseen kanapastaan. Ja yleensä teen ruokaa aina liikaa, tätäkin ruokaa riitti vielä illalla koko perheelle, eli 4 henkilölle. :D


Siinä kanat paistuu, ja makaronit kiehuu vähän liian kovaa. :D

Eli aluksi paistoin kanat paistinpannulla ja laitoin makaronit (plus sen kanaliemikuution) kiehumaan. Kun makaronit olivat kypsiä, kaadoin ylimääräisen veden pois ja lisäsin purkillisen ruokakermaa ja annoin hetken kiehua. Kerman jälkeen lisäsin myös ne paistetut kanat joukkoon, ja maustoin aromisuolalla.


Ja tältä näytti valmis ruoka. Makukin oli yllättävän hyvä, mutta näin jälkikäteen kun katselin tuota ohjetta tarkemmin, niin tuosta ruuasta olis varmasti tullut maukkaampaa, jos olisi sitä aurajuustoa laittanut myös.. No, ei meillä sitä kuitenkaan olis ollut, joten ensi kerralla sitten.

Ei kommentteja: