maanantai 19. huhtikuuta 2010

Mistä motivaatiota?

Siinäpä kysymys.. Vaikka tää kevät on saanut mut täyteen intoa, niin silti motivaatio laihdutusta ja liikuntaa kohtaan on aika minimissä. Edes se, että mietin itseäni 10kg laihempana ei innosta. Missä vika? Syytän tässä tapauksessa kyllä tietokonetta (ja itseäni), netistä kun löytyy kaikkea mielenkiintoista, ja pian sitä huomaakin istuneensa koko päivän koneella. :/ Ei näin.

Nyt kuitenkin alkoi uusi viikko, joten päätin aloittaa sen käymällä tunnin lenkillä. Pyöräily edelleen kiinnostaisi, mutta tuo 10km on suurimmaksi osaksi hiekkatietä, joka on tällä hetkellä paikoitellen aika kuraista. Ei siis paljoa houkuttele lähteä polkemaan ainakaan ihan heti. Lenkkeily saa nyt riittää, kunnes hiekkatiet vähän kuivuvat.

Tässä on enää kaksi viikkoa, ja sitten alkaa kesätyöt kaupalla. Siihen mennessä kuntoa olisi kiva saada vähän kohoamaan, että jaksaa nostella kaiken maailman elintarvikkeita hyllyyn. :D Ajattelin myös pyöräillä suurimman osan työmatkoista, joten musta tuntuu et kesän aikana tulee lähtemään kiloja! Kauppatyö oli ainakin viime vuonna mun osalta tavaroiden nostelua ja jatkuvaa kyykkimistä ja kävelyä, joten toivon etten tänäkään kesänä joudu kassalle.. Enemmän tulee liikuntaa, kun ei ole kassalla. ;) Muuten en kyllä yhtään odota tuota työtä, mutta ehkä laihtumisen toivo auttaa.

Ei kommentteja: