tiistai 6. huhtikuuta 2010

Kirppislöytöjä

Tänään tuli käytyä koululla katsomassa viimeisten kirjoitusten alustavat tulokset. Ihan hyvältä näyttää, mutta paremmalta voisi toki näyttää.. Mutta pääasia on, et pääsen nyt keväällä ylioppilaaks ja jos jää nuo arvosanat kaivertamaan, niin ainahan voi mennä uusiksi kirjottamaan!

Käytiin sitten äidin ja pikkusiskon kanssa samalla hoitamassa asioita (eli hakemassa renkaita autoon) ja tietenkin oli pakko poiketa kirppikselle. Pari kivaa ja halpaa juttuä löysin itselleni. :)


Peruslaukku, väriltään tumman ruskea ja hinta huimat 2€! Oli ihan pakko napata mukaan, koska välillä tulee tilateita, joissa tarvii pientä laukkua, jonne voi sujauttaa rahapussin ja kännykän.


Mustat kengät tai sandaalit mitkälie, hintaa oli 3€. Olin ajatellut jo aiemmin hankkia tuollaiset läpsyttimet kesäksi, tosin valkoisena, mutta kyllä mustakin kelpaa! Kotona hetken aikaa kävelin noilla, ja ne tuntuivat tosi hyviltä jaloissa. :) Tulispa se kesä nyt äkkiä!

Samalla kävin hakemassa tässä postauksessa esitellyt leggingsit harmaina ja vaaleanpunaisina.. Saa nähdä missä noita sitten keksin käyttää..

Ei kommentteja: