perjantai 30. huhtikuuta 2010

Kuukausikatsaus: Huhtikuu 2010

Taas on tuomion aika.. Tosin piristän tätä tavallista kuukausikatsausta yhdellä uudella jutulla, josta oon niin innoissani, että laitan omat mittani jopa näkyviin tänne. Kyselyn mukaan suurin osa toivoi kuvia ja mittoja, mutta näin alkuun saatte tyytyä vain mittoihin, kuvat on kyllä jo otettu ja saatan ne ehkä sitten seuraavassa kuukausikatsauksessa julkaista. Ehkä. Mutta nyt niihin tuloksiin.

Pohje: - (43cm)
Reisi I (polven yläpuolelta): - (49cm)
Reisi II (paksuimmasta kohtaa): - (67cm)
Lantio: - (114cm)
Maha (läskein kohta): -1 cm (103cm)
Vyötärö:  -2 cm (84cm)
Paino:  -1,1 kg

Aika lailla samoissa tuloksissa junnataan, mutta seuraavan kuukauden aikana tulee toivottavasti enemmän muutoksia jokaiseen kohtaan. ;)  Tyytyväinen oon nyt kuitenkin siihen, että painoa on lähtenyt ja yläkropasta senttejä, kun ennen niitä senttejä on lähtenyt jaloista.

Mitoista en painoa halua vielä julkaista, mutta eiköhän nuo sentteinä ilmoitetut mitat jo kerro, että ylipainoa löytyy.. Jostain kumman syystä mulla on aina ollut tosi isokokoiset jalat ja lantio. Varsinkin tuo iso lantio tuottaa ongelmia housujen oston kanssa, sillä housut saattaa muuten olla sopivat, mutta niiden saaminen päälle on tuon  lantion takia aika mielenkiintoista. :D

Mä toivon, että tuo mittojen julkaiseminen motivoi entistä enemmän tässä laihdutuksessa. Siksi toukokuusta tuleekin tehotoukokuu. :D

Mutta nyt siihen uuteen juttuun, joka sai mut tänään harvinaisen hyvälle mielelle. :) 

Harmittaa, etten tajunnut tätä aikaisemmin.. Mutta siis, nyt alan seuraamaan kuinka kuntoni kehittyy. Kehitystä ajattelin seurata siten, että joka kuun viimeinen päivä teen hölkkälenkin, ja otan aikaa kuinka kauan jaksan hölkätä yhteen menoon. Ja tänään kävin tekemässä sitten tuon ihan ensimmäisen hölkkätestin, ja yllätyin positiivisesti tuloksesta!

Hölkkäsin 05:57:68 

Eli melkein 6 minuuttia yhteen putkeen!! En ikinä varmaan yläasteaikoina jaksanut edes cooperin testissä hölkätä 6 minuuttia, vaan aloitin kävelemään jo paljon aikaisemmin. Varmasti tän vuoden puolella aloitettu lenkkeily on vaikuttanut paljon asiaan. :) Harmittaa kyllä se, että jos olisin katsonut tuota sekuntikelloa ennen kuin pysähdyin, olisin varmasti ottanut vielä ne pari hölkkäaskelta, jotta 6min olisi mennyt rikki.. Oon niin innoissani tuosta tuloksesta, että varmaan alan hölkätä enemmän. Sen lisäksi tuo lenkki, jota hölkkäsin on aivan mahtava metsätie tässä ihan lähellä, jossa ei kulje autoja eikä ainakaan ennen kunnon mökkikautta ihmisiäkään. Eli voin ihan rauhassa hölkkäillä miettimättä miten hirveältä näytän. :D Tuo lenkki on ehkä hieman alle kilometrin mittainen, tarkkaa mittaa en osaa sanoa, mutta KuntoPlussan reittisuunnitelun avulla se näyttäis myös olevan pikkaisen alle kilsan.

(Mun superhyvä fiilis tuosta lenkistä katosi, kun löysin itsestäni punkin kipittelemässä hyvää vauhtia kohti kaulaa.. Nyt tuntuu et oon täynnä punkkeja, ja jokaista pientä kutinaa säikähdän ja pakko tarkistaa ettei vaan löydy uutta punkkia. Aaarhg!)

Hauskaa vappua muuten!

Ei kommentteja: